Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Situationship. Nagyon gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Situationship. Nagyon gáz, ha most letiltom?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja tart egy situationship egy férfival. Magyarán mindketten szerelmet vallottunk, szex is van, minden van, de nem vagyunk együtt.

2 évvel ezelőtt is eljátszotta velem, akkor fél évig tartott teljesen kikészültem. Akkor úgy lett vége, hogy lebukott hogy randizgatott egy másik csajjal, de nem kérhettem számon mert nem voltunk együtt… azóta nem láttam.

Most úgy tért vissza 2 hónappal ezelőtt, hogy állította csak engem akar, én vagyok neki a tökéletes. Mondom tök jó, én se tudtalak elfelejteni, akkor próbáljuk meg… de neki még idő kell… mindig tud valamit mondani tehát SEMMIT nem változott.

Én szeretem őt, de már ez kínzás. Mostmár 3 naponta köszönök el tőle, majd fogadom vissza mert felhív, hogy sajnálja mostmár normális lesz… megadom az esélyt és semmi.

Most is túl vagyunk egy ilyen drámán, annyira előadta hogy nem bírja nélkülem, hogy fél nyaralásomról hazajöttem hozzá. Eltöltöttünk egy napot… Aztán azóta 1,5 napja el van tűnve egy betűt nem írt.

Én ezt már rég be akartam vele fejezni, csak lágyszívű voltam. Most viszont már vicc, már nincs energiám megint letolni vele egy “bocs de én ennél többet érdemlek” műsort. Ráadásul vizsgáztam ma reggel… tudta jól. És mégse keresett. Tehát számomra itt betelt a pohár. Pedig úgy köszönt el tőlem legutóbb, hogy le kellett írnom megesküdve, hogy soha többé nem zárom ki az életemből, mert akkor felfordul.

Bocsi a hosszú sztoriért, tehát a lényeg, hogy ennyi zűrzavar után mennyire fair, ha egyszerűen se szó se beszéd letiltanám? Nem akarok már vele beszélni. Nem vesztünk össze, de már torkig vagyok ezzel az egyik nap szeretlek és gyereket akarok tőled másik nap egy betűt nem írok neked dologgal. Szerintem adtam neki elég esélyt és nem vagyok hajlandó többet magyarázkodni neki.

A korunk bőven 30 fölött van….

2024. júl. 23. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodtan tiltsd le, de ha felkeres muszáj lesz elmondanod, hogy vége a semminek.
2024. júl. 23. 16:14
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Situationship.
2024. júl. 23. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Játszmázik. Próbáltad vele nagyon sokszor megbeszélni, nem lehetett, mégpedig miatta. Ez az egész rossz hatással van rád, mégpedig szintén miatta. Szóval ha nem látsz más kiutat, szerintem nyugodtan letilthatod, és véget vethetsz a szenvedésnek. Ja és én alapból megbeszélés párti vagyok, de vannak emberek akikkel egyszerűen nem lehet... Folyamatosan megszegik a saját igéretüket is, velük csak energiarablás és idegeskedés az egész. Ennél meg találhatsz jobbat is.
2024. júl. 23. 16:18
 4/12 Noren1989 ***** válasza:
52%
Az szerintem az romantikus àtb@szàs gúnyneve, angoloshan.
2024. júl. 23. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
"A korunk bőven 30 fölött van" - Ezt azért kétlem...
2024. júl. 23. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Minek tiltod le, ha felhív vagy megjelenik nálad úgyis visszafogadod...
2024. júl. 23. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Higgy neki, ne hagyd el! Lerí a leírásodból, hogy mennyire szeret téged és hogy érted meg akar változni! Csak egy kis segítség, együttműködés és türelem kell neki!

Tarts ki, vagy örökre bánni fogod.

2024. júl. 23. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
idejössz zoomer szlenggel, és azt akarod, hogy elhiggyük, hogy 30 felett vagytok?
2024. júl. 23. 19:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem is értem hogy tudtok ennyire kiakadni egy szón…. Leírtam az első mondatban hogy mit jelent, de azért azt hittem 2024-ben az emberek képben vannak. Ez nem annyira új generációs szó.

30 fölött vagyunk vagyis konkrétan én 31 vagyok ő 37.

Aki értelmes választ írt annak köszönöm . Letiltottam és nagyon jól érzem magam azóta, előbb kellett volna.

2024. júl. 24. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Jesszusom mekkora egy önző egy nem írom le hogy mi vagy! Csak te vagy a viágon, a többi ember az csak addig létezik, amíg neked hasznod van belőlük. Szép...

Amúgy a nárcisztikus személyiségzavarodat kezeltetned kéne!

#7 voltam

2024. júl. 24. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!