Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta össze akar velem jönni majd eltűnt. Miért?
2éve ismerjük egymást, az elején összejárós kapcsolatnak indult, voltak kisebb nagyobb szünetek, volt hogy neki lett valakije, volt hogy nekem volt valakim, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Az utóbbi 3 hónapban megint eltávolodtunk, de többször is össze találkoztunk itt-ott és röviden beszéltünk (ez azért fura mert a 2 év alatt nem találkoztunk össze véletlen soha csak ha megbeszéltük).
Múlthéten sokat gondoltam rá és nem hagyott nyugodni ezért írtam neki és végül találkoztunk. Azt kérdezte, hogy miért van az hogy valahogy mindig összehoz minket az élet? És azt mondta, hogy össze akar velem jönni és bánja hogy az elején nem jöttünk már össze. Vannak érzelmeim felé, de nem tudtam egyből bele menni a dologba mert úgy érzem nem ismerjük egymást eléggé és nincs bizalmam felé mert tudom hogy korábban megcsalta a barátnőit. De úgy köszöntünk el, hogy beszélgessünk/találkozzunk többet és hogy ő fog majd engem keresni. Azóta nem keresett, ez egy hete volt.
Mielőtt jönne az a kérdés miért nem írtam én, szeretnék neki írni csak nem tudom mit. Nem akarom hogy érezze rajtam hogy oda vagyok érte, de közben tudtára szeretném adni, hogy bánt hogy ezt csinálja velem. Segítsetek!
Csak egy kérdés: mi a sz*rért nem szakítod már meg vele a kapcsolatot? Tudod te is, hogy csalta a korábbi barátnőit is, miért cseszel ki magaddal? Keress olyat aki megbecsül.
2024 van. Mindenkinek ott a telefonja a zsebében az internettel. Ha fontos lennél neki, keresne. Hagy a fenébe és keress olyat aki értékeli a társaságod. Pont.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!