Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csalódtam páromban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam páromban?

Figyelt kérdés

Tegnap párom random lement Balatonra haverjaival (nem tudtam róla). Van egy szabályunk, hogy egymás nélkül nem megyünk bulizni. Én egyszer akartam világéletembe elmenni egy koncertes bulira (barátnőm kért meg menjek el vele), barátom képes volt ezen összeveszni velem - és ekkor született ez a szabály, hogyha én el akarok menni bulizni, akkor neki jönnie kell, nehogy valami fura alak bántson engem/barátnőmet. Párom meg nem nagy bulizós.

Na Balatonra visszatérve. Kiderült hogy persze, voltak bulizni. Ő, egy kapcsolatban lévő, egy szingli és még 2-en (egy pár), szóval voltak úgy tudtommal 5-en. Kérdezem tőle hogy nem úgy volt hogy nem szeret bulizni? Mondja de, de elmentek. De hogy nagy részében figyelt a haverjaira meg járt hugyozni. Én nekem volt egy rossz előérzetem tegnap este 9 óta, olyan görcsben állt a gyomrom egészen idáig, míg be nem vallotta. És ez most nagyon rosszul esett nekem. Kérdeztem tőle, hogy na és velem mikor jön el bulizni? Válasza: idk. Hát mondom jó. Milyen érdekes hogy ő elmehet én meg nem. Nem azzal van a bajom hogy elment, hanem amikor egyetlen egyszer (még sosem voltam 18 éves létemre buliban) lett volna rá lehetőségem is kiakadt rám. Nem érzem fairnek. Vagy nem tudom. Mentegetőzött azzal hogy unalmas volt. Mondom oké, de én még egyszer sem voltam buliban és elmennék vele - de erre nem kaptam már választ.

Az utóbbi pár nap így is kikészített más okokból, nem akarok vele összeveszni, mert így mindennel együtt tudom hogy nagyon buta lennék vele. Most nagyon megbántott. Konkrét a szívem egy ütemet kihagyott amikor leírta hogy igen voltak bulizni. :( Holnap elvileg találkozom vele.

júl. 20. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az egymás nélkül nem járunk bulizni dolgot sose értettem. Mi a fészkes fenéért ne mehetnétek néha külön is szórakozni. Ő kan bulit tart, te meg csajos napot. Ha ennyire kell félned, hogy megcsal, ha nem vagy ott, akkor az már régen rossz. Ott nincs bizalom, erre felesleges építeni bármit a jövőben.

Mi simán elmegyünk néha egymás nélkül is programozni. Jót tesz neki is, ha kicsit a haverjaival ökörködik és nem lógok non-stop a nyakán, meg nekem is jó néha kicsit kikapcsolni a lányokkal. Nincs megcsalás, meg semmi.

Hülye anyósom (erőszakos vén hülye az is) szólt be egyszer egy ilyet, hogy milyen dolog az hogy külön mennek a párok bulizni. Néztem rá is, hogy mi a f@sz. Miért ne mehetnénk, miért ne mehetnének az emberek olykor külön valahova. A hétköznapokon se lóguk mindig egymáson, akkor a munkahelyünkre is ellenőrizgetni járjunk át a másikat? Full f@szság.

júl. 21. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Pár év múlva a fejedet fogod fogni ezen a kérdésen. Minden részlete kínos...De majd felnősz.

Amúgy a kérdésedre a válasz, igen, és szakíts (nem azért, mert elment bulizni, hanem mert korlátozó p.cs, aki nem kommunikál veled korrekt módon) - de úgysem fogsz.

33N

júl. 21. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Sajnálom és megértem, hogy nagyon rosszul esik neked ez a szituáció.

A helyzet, hogy szerintem érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy milyen is a kapcsolatotok. Mennyire egyenrangú a dolog és mennyire a közös tiszteleten alapul. Ahogy az elmondottak alapján látom ez nagyon súlyos korlátozás veled szemben, amit igazából akarattal kényszerített rád. Nem az a fontos, hogy hova szeretnél menni, hanem hogy szeretnél menni valahova szabadidődben és hogy ezt nem teheted meg. Itt egyik elmenés megtiltás esetében sem a megcsalásról van szó, hiszen megcsalni nem csak buliban lehet és buliban nem csak megcsalni lehet, hanem a féltékenységről, ami nem egészséges. A másik problémát abban látom, hogy ő semmilyen szinten nem őszinte. Magától nem említette a dolgot, pedig ha már van egy közös, általa hozott (és káros) szabály, akkor ez szükséges lett volna. Ha már megtörténik, akkor pedig őszintén - nem csak hárítva beszélhetne róla. Ahogy érzem a leírtak alapján te sem vagy vele teljesen nyílt, nem mondod el amit ténylegesen érzel ennek a kapcsán.

A legfontosabb szerintem az lenne, hogy őszintén és nyíltan tudjatok kommunikálni mindenről (nem csak ebben, hanem állandóan). Ha ez nem tud megtörténni, akkor szerintem ezt kár ilyen módon folytatni, mert mindketten csak sérültök benne.

Szurkolok a beszélgetéshez! (És tényleg menj el egy koncira Girlie, kihagyhatatlan élmény!) <3

júl. 21. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Most 18 évesen még csak bulikból fogsz kimaradni, később, ha lesz saját kereseted, nő az igény, akkor még több élménytől fog megfosztani.

A legutolsó kapcsolatomban(30 körüli korosztály) csupán elhanyagoltak plusz semmit nem lehetett tervezni a jövőre vonatkozóan. Szakítás után meg befizettem magam egy izlandi útra.

Attól, hogy kapcsolatban vagy valakivel, attól még nem vagytok sziámi ikrek, hogy ne mehessetek el a másik nélkül.

júl. 21. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok. :)

Figyelj, belementél egy szabályba, rájöttél, hogy nem jó. Ő is volt a te helyzetedben, ő is rájöhetett, hogy ez nem így működik. Nyugodtan mondd meg (és nem kell ehhez hisztizni vagy veszekedni), hogy te azt hitted jó ez a szabály, de mégsem tartod annak, engedjétek el. Lehet lemaradtál egy buliról, de biztosan lesz majd másik alkalmad, nyugodtan alakítsd úgy az életedet, hogy akkor már ne maradj le. 18 évesek vagytok, épphogy csak tanuljátok az életet és a határaitokat. Nem baj, ha hibás döntést hoztok, és olyan korlátozást is megengedtek, amit nem kellett volna. Nem kötelező fenntartani a rendszert, ha hosszú távra terveztek, akkor muszáj is még rengeteg változást megengednetek a másiknak, hiszen így fogtok felnőni.

Persze van amikor tényleg csak egy kontrollmániás toxikus emberről van szó, de ha neki sincs még sok tapasztalata, akkor adnék egy esélyt annak, hogy kiállsz magadért.

(Üdv, egy 27 éves, aki 17 évesen sok hülye szabályt hozott egymásnak a barátjával a saját bizonytalanságuk enyhítésére, de végül sikerült felnőniük egymás mellett, elengedni az indokolatlan szabályokat és idén házasodni készül vele. :))

júl. 21. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!