Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csalódtam páromban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam páromban?

Figyelt kérdés

Tegnap párom random lement Balatonra haverjaival (nem tudtam róla). Van egy szabályunk, hogy egymás nélkül nem megyünk bulizni. Én egyszer akartam világéletembe elmenni egy koncertes bulira (barátnőm kért meg menjek el vele), barátom képes volt ezen összeveszni velem - és ekkor született ez a szabály, hogyha én el akarok menni bulizni, akkor neki jönnie kell, nehogy valami fura alak bántson engem/barátnőmet. Párom meg nem nagy bulizós.

Na Balatonra visszatérve. Kiderült hogy persze, voltak bulizni. Ő, egy kapcsolatban lévő, egy szingli és még 2-en (egy pár), szóval voltak úgy tudtommal 5-en. Kérdezem tőle hogy nem úgy volt hogy nem szeret bulizni? Mondja de, de elmentek. De hogy nagy részében figyelt a haverjaira meg járt hugyozni. Én nekem volt egy rossz előérzetem tegnap este 9 óta, olyan görcsben állt a gyomrom egészen idáig, míg be nem vallotta. És ez most nagyon rosszul esett nekem. Kérdeztem tőle, hogy na és velem mikor jön el bulizni? Válasza: idk. Hát mondom jó. Milyen érdekes hogy ő elmehet én meg nem. Nem azzal van a bajom hogy elment, hanem amikor egyetlen egyszer (még sosem voltam 18 éves létemre buliban) lett volna rá lehetőségem is kiakadt rám. Nem érzem fairnek. Vagy nem tudom. Mentegetőzött azzal hogy unalmas volt. Mondom oké, de én még egyszer sem voltam buliban és elmennék vele - de erre nem kaptam már választ.

Az utóbbi pár nap így is kikészített más okokból, nem akarok vele összeveszni, mert így mindennel együtt tudom hogy nagyon buta lennék vele. Most nagyon megbántott. Konkrét a szívem egy ütemet kihagyott amikor leírta hogy igen voltak bulizni. :( Holnap elvileg találkozom vele.

júl. 20. 23:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Ne legyél olyan párkapcsolatban, ahol korlátozni próbálnak és ahol nem alapvető az őszinteség. Találsz te nála jobbat is.
júl. 20. 23:29
 2/15 A kérdező kommentje:

ő küldte a képet, szóval úgymond magát buktatta le. vagy lehet nem gondolt bele mikor elküldte.

a képen látszik hogy rajta van a karkötőm amit én adtam neki.

megbízok benne, csalni nem fog csalni az ő erkölcse szerint (családi okok miatt látott rossz példát erre és emiatt).

de úgy érzem hiába bíztam benne most ez kiverte a biztosítékot.

júl. 20. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem is értem, miert nem jartok egymás nélkül bulizni. Még ez nagyon tini kapcsolat kategória. És ki mond olyat, hogy idk?
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Szakítottam volna vele akkor amikor azzal jött elő, hogy ne menjek nélküle bulizni. Dobd ki!
 5/15 A kérdező kommentje:

#1 értelek. ebben az egy témában van ilyen határozott véleménye, másban nem. mondom tudom milyenek a bulik, milyen férfiak/fiúk vannak ott, mik a veszélyek, de jól esne ha a párommal el tudnék egyet menni csak össze-vissza ugrálgatni. meg én azzal az elvvel egyet értek hogy az megy buliba aki szingli, aki keres magának valami kis elfoglaltságot.

házibuliban voltam 2x.

júl. 20. 23:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ne hagyd magad befolyásolni.
júl. 20. 23:33
 7/15 A kérdező kommentje:

#3 üzenetben írta, használjuk.

elviekben azért nem járunk el bulizni, mert a "szabály" szerint tiszteljük egymást. gyakorlatban én tisztelem, ő meg a "haverjaira vigyáz". értem hogy kell a buliba egy őrszem aki figyel téged nehogy f*szságot csinálj... de ja

júl. 20. 23:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hülye szabály ez?:D

Mar rosszul indul ha szabályozzátok egymást,akkor bizalom sincs túl sok.

Miért maradnál egy ilyen "kapcsolatban"?

Ő vigyáz a haverjaira? Nevetséges.A haverja tanuljon meg viselkedni ha már a szülei nem tanították meg.Hülye duma te meg bedölsz neki.

júl. 21. 01:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy felt téged, de ez minden bántalmazó kapcsolatban így kezdődik. A csávó először bulizni nem enged, aztán azon kapod magad, hogy nem lehetnek barátaid és aztán a családodat sem latogathatod.
júl. 21. 06:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal.

Ez nem féltés, hanem kontroll. Felnőtt ember vagy, már a szüleidtől sem kell engedélyt kérned semmihez, nemhogy egy másik embertől. Hiába a barátod, attól még te ugyanolyan különálló, szabad akarattal rendelkező emberi lény vagy, mint ő.

És látod, már el is indult a kettős mérce. Ő úgy megy el bulizni, hogy még csak nem is szól róla.

Ne legyenek illúzióid, ha együtt mennétek bulizni, az sem lenne valami nagy élmény. Ha csak más férfiak FELÉ nézel, már menne a hiszti. Biztos, hogy mindenáron el akarná rontani a hangulatot, hogy inkább menjetek haza, ahol ő irányít, ahol nincsenek mások, akik "jobbnak" tűnhetnek nála. Ahol nem láthatsz más, egészséges kapcsolatot, ami egyenrangúságon és egymás támogatásán alapul.

Bármennyiben lefogadom, hogy ha holnap előállnál neki azzal, hogy "szívem, képzeld mostanában nagyon érdekel a varrás, kinéztem egy varrás tanfolyamot, összegyűjtöttem rá a pénzt, jövő héten indul. Már alig várom" nem az lenne a reakció, hogy "azta, hát ennek nagyon örülök, biztosan ügyes leszel mert a múltkor is milyen jól megvarrtad azt a táskát, ami elszakadt. Milyen eszközök kellenek hozzá, elmegyünk holnap beszerezni őket?"

Hanem az, hogy ugyan már, a varrás és a te két balkezed? Szerintem nem jó ötlet, nem való neked ilyesmi. Egyáltalán minek ilyenbe belekezdened, inkább azzal foglalkozz, hogy miért nem tudsz még egy rántottát sem összedobni, a múltkor is odaégetted még a zacskós levest is.

Próbáld ki.

júl. 21. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!