Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom szerintetek?

Figyelt kérdés

Randizom pár hete a baráti társaságunkból egy sráccal, huszonévesek vagyunk. Ez már a többedik "esélye", ennyire messzire még sosem jutottunk, csak az írogatásig. 3x ghostingolt, mert jöttek mások... Ez így 2 év alatt, szóval nem ilyen 3 hét alatt 3 lány téma, de rosszul esett, nyilván.

Most 4 hónapja beszélgettünk már, mire randiztunk, úgy éreztem, tényleg változott, máshogy áll hozzám, komolyan gondolja. De újra azt veszem észre, hogy már kevésbé vagyok érdekes, kevesebbet ír, míg az elején szinte minden nap találkoztunk, randiztunk, most egész héten semmi (pedig én is hívtam, nem azt várom, hogy ő találjon ki mindig valamit).

Plusz az üzenetek is ritkultak, eddig, ha nem találkoztunk, akkor is egész nap beszéltünk, most csütörtökön semmit, tegnap is alig-alig. És ami feltűnt, hogy esténként többet beszéltünk, vagy ha épp programunk volt, leírtuk azt is. Tegnap én írtam neki 2x, mire visszaírt, hogy játszik. Volt már ilyen, de ha végzett, írt rögtön... Most én írtam éjfélkor, hogy még mindig? (kedvesen, nem számonkérve)

Reggel válaszolt annyit, hogy "hát aludtam". Írtam, hogy azt hittem, még játszott, annyit írt, hogy "nem".

Az a baj, hogy eddig mindig ahogy felkelt, írt, csöpögős üzeneteket, hogy jó reggelt a csodaszép pasztellhercegnőjének, reméli csodálatos napom lesz. Ha ment aludni és én már aludtam, akkor is elköszönt, hogy legyenek nagyon szép kiscicás álmaim, alig várja, hogy reggel beszéljünk, találkozzunk és milyen szerencsés velem.

Lehet, túlreagálom és csak fáradt, melege van, nyűgös... De az előzményekre tekintettel félek. Megkérdezzem, van-e valami baj?

2024. júl. 20. 09:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem követem, de igen, ha eddig minden este beszélgettünk, elalváskor is írt, reggelente is. Most meg semmi, persze, hogy hiányzik. Főleg, hogy a héten nem is találkoztunk.
2024. júl. 20. 10:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"kétszer elhívott randizni, amire nem jött el, valamint egyszer csak úgy "eltűnt", rá 2 hétre kiderült, hogy azért, mert lett egy érdekesebb lány."

És még mindig te tepersz? Miért? Mi az a nagyon jó benne, hogy ilyen lepattintás után te még mindig csak rá csorgatod a nyálad? Ő mit tesz a kapcsolatba, hm?

2024. júl. 20. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Lehet neki a 2-es szerencseszám azért.
2024. júl. 20. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám a francba, velem ne szórakozzanak. Mert ő ezt teszi veled.

Habár eleve bele se fogtam volna vele már így kitudja hányadjára, mert eddig mindig lepattintott.

2024. júl. 20. 11:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Minek ez? De komolyan. Nem veszed észre, hogy semmi értelme ?

Teljesen egyértelmű, hogy nem te vagy az egyetlen, akit hulyit. De talán az egyetlen, aki hagyja is. Pasztellhercegnő? Mifasz. A kis kedves szavaitol el is dobod az agyad, amit ő jól ki is hasznal. Nem változott semennyit, ugyanúgy nem erdekled.

2024. júl. 20. 11:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el és ne írj neki. Nem akar tölled semmit. Jó Szamár vagy neki. 41f
2024. júl. 20. 11:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem semmi. Komolyan kiakasztó, hogy már mióta húzod vele az időt fölöslegesen. Azt csinál veled amit csak akar te akkor se kopsz le róla. Ugye csak kitalált kérdés és nem vagy ennyire buta bohóc?
2024. júl. 20. 11:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tuti nem kéne olyan pasi, aki nem engem akart elsőre. Ezután csak a lejtő jön.
2024. júl. 20. 11:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak képesek magukból bohócot csinálni, ha annyira odavannak egy nőért. Ha meg nem, akkor az adott nőből csinálnak bohócot.

Azt még megértem, ha 1 ghosting után valaki ad nagy nehezen egy második esélyt, na de 3, HÁROM után?!

2024. júl. 20. 11:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Elhivott randizni de nem ment el mert volt érdekesebb lány.

Kislány semmi önbecsülésed nincs. Hagyd a francba nem kellessz neki!

2024. júl. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!