Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sülhet ez jól el?
Figyelt kérdés
Megismertem társkeresőn egy pasast, nem találkoztunk még, chatt volt es volt videóbeszélgetés a whatsapon. Beszéltünk egy órát. Nagyon szépnek tartott, de mondtam neki, hogy most sajnos köver vagyok, ami igaz, 94 kiló, 167 cm.
Azt mondta nem gond, gyönyörűnek lát.
Mindenképpen találkozni akar. Vajon vágjak így bele? Vagy semmi értelme? Mármint ha kövér. Igaz mondta nem gond, de lehet remélte, hogy túlzok.
2024. júl. 18. 16:53
2/8 Senior Séf válasza:
Ne legyen igazam, de feltehetően egy alkalomra hajt. Ahhoz meg jó a kövér is.
3/8 anonim válasza:
Sry de ez így extrém van olyan pasi akinek bejön de kevés!
4/8 anonim válasza:
Egészalakos, friss képcsere nem ártana vagy videócsetnél úgy felállni, hogy lássa az alakod még találkozó előtt.
5/8 A kérdező kommentje:
Szóltam h köver vagyok. Vajon még nem aláztam meg magam eléggé? Lehet kellett volna fotó a cellulitisszel?
2024. júl. 18. 18:38
6/8 anonim válasza:
Jaja egész alakos kép nem ártana. Amúgy meg mondta a pasi, hogy nem gond neki hogy dagadt vagy. Valószínűleg eléggé kiéhezett már a pasi ahhoz, hogy ez ne zavarja. Ha neked is tetszik a tag és búbolni akarsz vele akkor hajrá, pár alkalommal biztos megteker majd amíg össze nem szedi magát ahhoz, hogy jobb csajokra is eredményesen rá tudjon startolni.
7/8 A kérdező kommentje:
Milyen paraszt vagy, 6 os! Nem is vagy ember! Elcseszett android! Buborásszon anyád!
2024. júl. 18. 19:30
8/8 anonim válasza:
#7 nem én vagyok 100 kg-s dagadt ... (helyettesítsd be amit gondolsz). Kérdeztél - választ kaptál. Azt mondta a pasi nem zavarja, avagy szerinted nekünk honnan a franckarikából kellene tudnunk mit gondol pontosan??? Sanszosabb, hogy meg akar csak tekerni. Ha neked így is oké elmész a találkozóra, de úgyis csak utána derül ki, hogy csak pár numerára kellettél-e neki vagy többre. Ha szeretsz dugni menj el a randira, legalább kefélsz egy jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!