Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg valami tipp?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Már egy ideje (hónapok óta) szakítottam a barátommal. És hát azóta nem is voltam senkivel (khm). De viszont eg bennem a tűz, ( a barátaim szerint csinos vagyok, szép, szexi) de felek kezdeményezni. Ti ilyen helyzetben mit tesztek? Szeretnék újra élni, de úgy érzem egyelőre az alkalmi kapcsolatok férnének bele, nem szeretnék elkotelezodni. 23/L2024. júl. 17. 22:52
1/6 anonim válasza:
Drágám, vannak ujjaid, vehetsz vibrit. Teljesen megoldható a problémád. De amúgy, menj el bulizni, vagy tinderre fel...
2/6 A kérdező kommentje:
A tindert próbáltam, de nem nekem való. Kaptam egy halom dickpic-et...hanyagoltam. a vibrator mégsem egy férfi. (Plusz a kérdést is csak egy pohár bor után mertem kiirni :D )
2024. júl. 17. 22:58
3/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem még sosem küldtek dickpicket Tinderen. Talán mert nem villantok mindent és konszolidáltabb pasikkal kezdeményezek beszélgetést? Talán nem ártana átgondolni ezeket. Hidd el, még emellett is benne lesznek laza szexben. Illetve Tinderen nem is lehet képet küldeni, szóval kissé gyanús.
Ja, a vibri nem egy férfi... nem önzősködik, "tudja" hol kell ingerelni, nem hagy ott az orgazmus előtt :D Annyira azért majd ne éld bele magad, hogy mekkora kalandjaid lesznek :D
4/6 A kérdező kommentje:
Bármelyik platformra tévedtem fel, ha esetleg tovább ment a dolog hogy rendes üzenetvaltasban beszélgessünk, betalaltak a gyökerek és jöttek a képekkel, vagy azzal hogy milyen perverzek. :D elment a kedvem.
2024. júl. 17. 23:13
6/6 anonim válasza:
Szeretsz zárójelbe tenni dolgokat. Sokszor felesleges dolgokat is. Ez sokmindent elárul.
Okostolyás lehecc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!