Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Milyen hibákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Milyen hibákat követnek el a férfiak ismerkedés alatt ami miatt elmúlik az érdeklődésetek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 17. 06:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

Egyik barátommal is az első randi az volt hogy tópartozni úszni mentunk ahol ott volt 10 másik haverja is. Es volt kettesben is piknikezős borozós esténk a tóparton. Ahol nem szexre hajtott hogy majd le is varr.

Már pár óra alatt is rengeteg sztori élmény is volt egyutt. Meg röhögés meg lamour. Meg minden.

De mindez nelkulem is lett volna. Ha nem vagyok akkor a havetjaival ugrik fejeseket! Tehát van élete. Es nem az hogy jaj találja ki egy pasi kingörccsel mi a jó a nőnek! Hanem bemutatja az életét abba vagy be tudok kapcsolodni vagy nem tetszik és nem.

Sikerult felfogni?

2024. júl. 17. 09:47
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
Belemegy az anyagiakba, kereset, kiadások. Okoskodik arról hogyan élek, mrgjegyzést tesz a munkahelyemre.
2024. júl. 17. 10:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiba, ha úgy viselkedsz, aki vagy, csak simán nem illünk össze.

Ha most azt mondom, hiba, ha agresszív vagy, akkor randin eljátszod, hogy nem vagy az. Ez kinek jó?

Ha kiderül, hogy gyereket akarsz, akkor is megszűnik az érdeklődésem, de nem hiba gyereket akarni.

A társkeresés nem egy vizsga, ott meg kéne találni, aki magadért szeret.

2024. júl. 17. 10:13
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az szarvas hiba ha a pasi minden terve a nőhöz felmenni, meg eddig terjed csak a világlátása.
2024. júl. 17. 10:38
 25/29 anonim ***** válasza:
86%

Sok jót írtak előttem is. Ami még eszembe jut (40 felett):

- fröcsögős stílusban előadott aktuálpolitizálás zorbánozás, gyurcsányozás, brüsszelezés, r..hadjanak meg a bankok mert árverezték a chf-s devizahiteles 0 önrészes cuccát 15 éve és még ezt fújja

- konteók, gyíkemberek, chip van a kólában “okosságok”, ami valami bozalmas tájékozatlan, tanulatlan, FB meg élet iskolájában szocializálódott színvonalat mutat

- horoszkópozás, jósdába vagy valami megmondó szente berhez járkálás nagy pénzekért, aki tudja a tutit :), szélsőséges vallási kirohanások térítősen előadva, hogy én tiszta vak meg h..lye meg nem megvilágosodott vagyok, bezzeg ő…és a legkevésbé sem érdekli, hogy engem ez a téma érdekel-e… mint a vasárnap erőszakosan a csengőre ráfekvő térítgetők

- előző házastárs, élettárs vállalhatatlan szidása, minősítése, k..rvázása, mertbezzegezés, minden jelenlegi sikertelenségének a “sz..mét ex, aki kiforgatta aljasul mindenből” mantra fújása elsőre (hiszen mit is várhatnék én, másik nő, ha azt a nőt sem bírja évtized után sem legalább normálisan megemlíteni, akivel anno akár felelősen gyereket is vállalt, ugye…)

- előbújik a szög a zsákból, hogy őt kergeti a végrehajtó vagy letiltás van a fizetéséből vagy dafke azért sem hajlandó gyerektartást fizetni, mert d..göljon meg az ex (gyerek is éhen ugye…. De ő áááááállldott jó szülő, csak senki se érti meg)

- évek óta pereskedik vagy rendőrségre jár, zaklatási ügyek, becsületsértés, keresetek-ellenkeresetek, adótartozás/elkerülés és mindig van valami ellenségkép, a hatóságokhoz paksamétával vonulgat és nem érti, hogy ez a hozzáállás miért nem normális életvitelszerűen…

40 felett sok ilyen bolondgomba nő :D

2024. júl. 17. 14:04
 26/29 anonim ***** válasza:
77%

Amikor valaki az "átlagon felüli" Iq-val vagy a nagy farokmérettel, sok pénzzel akar bevágódni.

Focimániások, autó/motormániások, csendes őrültek(horgászok) alapból szóba se jöhetnének. Ezek viszont nem hibák, csak nekem nem kellenek.

2024. júl. 17. 15:18
 27/29 anonim ***** válasza:

- bunkó módon való udvarlás, ismerkedés, ill. szexuális utalások 2-3 randi előtt

- igénytelenség (azaz már úgy jön oda hozzám, hogy koszos a ruhája, penetráns a szájszaga, ápolatlan a haja stb.)

- hímsoviniszta, homofób, rasszista megnyilvánulások

- ha nekem kell végig standupolni, mert alig beszél (tőmondatokat mond magáról, írásban egy-egy szavakkal reagál, nem dob be témát)

- "ez is hülye, az is hülye, csak én vagyok okos" érzetű szövegelések

- első randi nagy része arról szól, hogy milyen sok eü. problémája van és mennyire megverte az isten bottal

és ami nem hiba, de számomra off:

- ha jóval fiatalabb vagy idősebb, mint én

- ha semmilyen közös érdeklődési körünk nincs

ezek azok, amiket megtapasztaltam konkrétan

amit én még személyesen nem tapasztaltam meg, de ismerősök igen, és nálam is tiltólistán lenne:

- hazugságon kapom

- anyuci pici fia

- túl sokat beszél exéről randikon vagy randi előtt

- "minden nő felszínes k...a"

- 1-2. randin már vázolja az 5éves tervet, hogy hol laknak majd, hány gyerek lesz

2024. júl. 17. 16:49
 28/29 October15 ***** válasza:
0%

25.: Holy shit neked milyen szemetet fújhatott össze eddig a szél.

Mondjuk szerintem ezek az emberi létezéshez is hibák nemhogy ismerkedéshez.

Kocsimosós néni.: Imádom hogy call out-olsz azzal, hogy "ez csak egy példa volt" amikor közlöm, hogy a PÉLDÁD kretén volt... :D Áh mindjárt elsírom magam a gyönyörűségtől.

2024. júl. 18. 05:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Nálam ezek azok a dolgok, ami után mihamarabb lezárom az ismerkedést:

— Ha irányítani akar bármilyen formában (Pl.: menjek egyetemre, holott egyáltalán nem akarok; de belém beszélné, mert egy diploma nélkül haszontalan vagyok, holott aktívan dolgozom. /Ironikus módon pont olyan csávó mondta, aki évek óta munkanélküli és a diplomájával a seggét törölheti ki; de sebaj mert anyuci-apuci eltartja 🤡/)

— Ha nem dolgozik 25+ évesen.

— Ha ápolatlan és igénytelen.

— Ha 20+ évesen úgy öltözködik, mint egy 8 éves.

— Ha hisztizik vagy számonkér, holott még nem is járunk.

— Ha sajnáltatja magát.

Aztán igazából a többiek már egész sokmindent felsoroltak, amik után én is elköszönök az adott illetőtől.

2024. júl. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!