Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja senki se igazán felkelteni az érdeklődésemet? Más is van így ezzel,hogy egyfajta kiégést érez az ismerkedés terén?
Sok csinos lánnyal ismerkedem, és ha néha be is indul egyfajta fellángolás, legkésőbb néhány hét után teljesen elvesztem az érdeklődésemet.
Sokszor megkapom, hogy az egekben vannak az elvárásaim, ami részben igaz is,csak nem úgy, ahogy azt sokan elképzelik. Ugyanis nem külsőre,vagy konkrétumokkal kapcsolatban vannak elvárásaim, hanem ilyen megfoghatatlan dolgokban. Konkrétan semmit se várok el,de ezt többen mondták már,hogy nehezebb teljesíteni, mintha lenne egy 100as listám,ahol legalább meg lenne valami fogalmazva. Értem, hogy a többség az egyértelmű válaszokat szereti, de sajnos vagy nem sajnos az érzések olyanok,amiket nem feltétlen lehet megfogalmazni. Ha valamennyire muszáj elmagyarázni,akkor azt mondom,h csak annyit szeretnék,hogy jól érezzem magam a másikkal, szellemi,lelki téren is partner legyen, ha ezt nem érzem,akkor inkább kilépek a dologból.
Sokszor azt tapasztalom nőktől, hogy nekik sokkal konkrétabb ,de földhözragadtabb elképzeléseik vannak, van egy ilyen felszínes sablon,amit rám lehet húzni,aminek megfelelek. (Diplomáim vannak, van saját lakásom,normális munkahelyem,sportolok,színházba járok,utazgatok stb.) 70-80%-ban ezekkel kapcsolatban szoktak kérdezgetni,és utána sokszor már úgy vannak vele, hogy jöhet is a kapcsolat. Én meg nem értem,hogy hogy tudnak ilyen minimális információ alapján máris ilyen komolyan elköteleződni,amikor nem ismerjük egymást rendesen. Nekem szükségem van jó sok és jó mély beszélgetésre ahhoz,hogy egyáltalán valami minimális érdeklődés elinduljon.
Lehet velem van a baj amúgy, de ezzel a felgyorsult világgal nem igazán tudok lépést tartani.
"az érzések olyanok,amiket nem feltétlen lehet megfogalmazni"
Ez tipikusan az önismerethiányos emberek mantrája.
Nem találtad még meg azt aki megmozgat.
En is ilyen vagyok de én már nem magamban keresem a hibát.
Beszelgetek pasikkal es a legtöbb az a faékegyszerű lesz szex? Tipus.
Semmi kaland izgulás izgalom randiszorongás, próbálkozások, tetszeni akarok, de szép a mosolya, lehet van esélyem? Talán majd ha elhivom oda is de jó lesz, aztán ahogy naplemente vagy akármi izzik a levegő, egyhullám és jön magátol minden, nem ez, hanem mindezt egy huszárvágással még neten jóelőre keresztbe húzzák hogy hiányom van é' mijóta nics barátom.tán hiányzík é' már valamí?
Faek paraszt a legtöbbje.
Eleinte en is azt hittem hogy nekem mindenki valahogy ronda meg béna meg nyomi meg uristen kik vannak a földön, hogy kezdtem magamban keresni a hibát nem e én megyek szembe az autópályán.
De aztán mivel a sz.rtengerben vagy 1 vagy 2 akivel jól tudom magam érezni, és meglepetésemre kémiát is érzek, megnyugodtam hogy nem velem van a baj, hanem valahogy az ilyen férfiakat irtani kéne nem szaporítani, mert túl van szaporodva a selejt.
Igazából ha kicsit is összetettebb ember vagy, kicsivel komolyabb igényekkel, akkor kb. rémálom lesz megfelelő barátnőt találni. Oké, ez a gyk., itt minden nő csodálatos és hasonló szövegeket kell nyomni, különben letépik az ember fejét, de a valóság nem ilyen...
Nagyon kevés az olyan lány, akiben valóban van valami plusz. Eleve rengetegnek szörnyűek a kommunikációs képességei, kevésnek van igazán hobbija.
Pontosan ilyen a tobbi ferfi, mint a kerdezo. Par napig leleksek, beszelnek alap temakrol azutan elhallgatnak es repulnek uj nore.ahelyett, hogy akivel atbeszeltek az alapokat azzal probalnanak melyebben kommunikalni. Most mar ertem magukban a lanyra fogjak, hogy biztosan o a keves vagy az uncsi es nem sajat maguk.
Honnan veszed, hogy ok mar azonnal kapcsolatban lennenek veled csak azért mert kedvesek veled vagy próbálnak picit flortolni? Te mar azt hiszed hozzad menne?
"Ez tipikusan az önismerethiányos emberek mantrája."
Ha már látatlanban minősítgetünk:
Ez meg a tipikus Szabó Péteren nevelkedett, magát emiatt szakértőnek gondoló emberek mantrája.
Valóban nehéz megfogalmazni azt, amire a kérdező gondol, hogy egyszerűen valakivel "klappolsz".
Lehet nagyobb dolgokat, pontokat összeszedni ezzel kapcsolatban: hasonló érdeklődési körünk legyen, gondolkozzunk pénzügyekről, családalapításról is közel azonosan. Legyünk intelligenciát és műveltséget illetően egy szinten. És persze az egyetlen dolgot, ami eldönti, hogy haver vagy párkapcsolat, kihagytam: legyen erős fizikai vonzalom egymás felé.
Ettől függetlenül valamilyen megmagyarázhatatlan dolog miatt megtörténnek az alábbiak.
1. Táncpartnert kerestünk mind a ketten, egy online platformon. Megbeszéltünk találkozót, mert azért mégis akármennyire csak táncpartnerség, azért beengeded az aurádba a másikat, valami alapvető szimpátia kell, ezt meg személyesen lehet eldönteni. Na ebből a "találkozzunk aztán fél óra alatt megbeszéljük, hogy hová iratkozunk be" alkalomból az lett, hogy 5 órán át beszélgettünk, nevettünk, be nem állt a szánk, kívülről simán egy randizó, csillogó szemű, folyton vigyorgó párnak tűntünk.
2. Máskor meg eleve randi volt megbeszélve, és bár az első bekezdésben írtak stimmeltek, mégis 3 óra után - amit szintén végigdumáltunk úgy, mint az első esetben - elköszöntünk, és mindketten tudtuk, hogy nem lesz folytatás.
Pedig számomra mind a kettő lány szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!