Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel néha találkozunk, de nem ismerjük egymást nagyon (volt iskolatársak vagyunk,de sosem beszéltünk korábban), viszont mindig köszönünk egymásnak. Egy buliban (április) láttuk egymást, köszöntünk egymásnak, majd megnézte a kirakott sztorimat. A buli után rámentem a profiljára és láttam, hogy a barátnőjével közös képük lekerült. Egy fél hónappal később kitettem egy profilképet, amihez hozzászólt. Évekig volt párom (erről nem tudom, hogy tudott-e mert nem voltak kint közös képeink), de már nem vagyunk együtt. Felbátorodtam és írtam neki egy üzenetet hogy szívesen megismerném. Pár órával később válaszolt, hogy ha legközelebb látjuk egymást, beszélgessünk. De mivel random helyeken szoktunk összefutni, ez akár fél évet is jelenthet. Őszintén, én ezt visszautasításnak vettem, hiszen ha akarna valamit akkor írta volna hogy találkozzunk valahol, úgy gondoltam, hogy biztosan csak nem akart bunkó módon visszautasítani. Mindenesetre miután írtam neki, az összes sztorimat lájkolta (volt kb 7-8, amiből egyedül egyet nem nézett meg). Viszont ez is csak lájk, nem szívecske (Facebook sztorik). Azóta összefutottunk, beszélgettünk, abszolút volt témánk, én jónak éreztem az egészet, de utána nem írt nekem. És azóta is az összes sztorimat lájkolta, de nem ír.

Ez azt jelenti hogy nem akar semmit vagy inkább csak fenthagyja a lehetőséget hogy egyszer majd lehet belőle valami?

2024. júl. 12. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti, amit gondolsz.
2024. júl. 12. 09:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Mármint hogy nem akar semmit vagy azt azt hogy jelenleg nem akar, de fentartja a lehetőségét?
2024. júl. 12. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Is.
2024. júl. 12. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha akarna valamit, akkor írna és találkozóra hívna.

Ne várj rá.

2024. júl. 12. 10:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Na jól van, akkor jól gondoltam. Nem értem mondjuk, hogy akkor minek kell lájkolni🤷🏻‍♀️ de mindegy. Várni nem fogok rá az biztos. Köszönöm a válaszokat!
2024. júl. 12. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lájkolhatná attól. Attól, hogy mint nőtől nem akar tőled semmit, attól még mint embert szimpinek tarthat.
2024. júl. 12. 12:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de az a baj, hogy abból az üzenetből amit én írtam neki, sejthette hogy én nem barátként nyitottam volna. Ezzel a lájkolgatással meg sajnos csak azt okozta nálam, hogy félreértettem és azt hittem hogy tetszem neki. De nem baj, legalább szereztem egy kedves ismerőst, akivel ha találkozunk néha beszélgetünk.
2024. júl. 12. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tetszel neki, de azért nem forszírozza a találkozást, mert tart attól, hogy esetleg nyomulósnak tekinted. Vagy gyűjti még a bátorságát, vagy tőled várja, hogy tedd meg a következő lépést.

Ugraszd ki a nyulat a bokorból! Vagy hívd el egy közös sör, kávé, fagyi, akármire, vagy nézd meg, hová jár gyakran és ,,véletlenül" bukkanj fel ott!

Ha találkoztok, beszélgetés közben figyeld meg, bele mer-e nézni a szemedbe, ha adódik megfelelő pillanat, érintsd meg és figyeld meg a reakcióját! Ez nagyon szép játék. Ha jól játszod, bármelyik fiút az ujjad köré tudod csavarni.

2024. júl. 14. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!