Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztatok először? Milyen volt az első csók?
Szerintetek az ciki ha én még nem csókolóztam? csak kíváncsi vagyok nektek mikor és milyen volt először :D
egy kíváncsi lány.
14/L
Én is 18 évesen csókolóztam először. Nagyon gátlásos voltam még akkor. Azóta már nem egy lánnyal volt dolgom... De azt sosem felejtem el.
Csak ültünk a szobámban. Feszültek voltunk mind a ketten és eléggé izgultunk. De egyszer elkapott egy érzés és ösztönösen tudtam mit kell tenni. Elkezdtem csókolgatni a lány nyakát és mielőtt a szájához értem volna ő smárolt le hirtelen. Elég béna voltam. :) Olyan tipikus rossz romantikus filmben lévő szerencsétlenkedés. De azóta sem volt még olyan különleges élményem talán. :) Végre először önbizalomra tettem szert. Visszacsókoltam és az már tökéletes volt.
De jó volt felidézni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!