Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha többek között a képzeletbel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többek között a képzeletbeli mellméretem miatt is tetszhettem meg valakinek, mennyire lesz kiábrándító, hogy csak push-up melltartó eredménye a nagy cicim?

Figyelt kérdés
Azt hittem nem kell többé randiznom, ugyanis már tervben volt az esküvőm, de a vőlegényemmel szakítottunk, mert megromlott a kapcsolat (se csók, se ölelés stb.). Egy ideje push-up melltartót hordok, mert így minden ruha jobban tetszik magamon. Önbizalmat ad. Nem gondoltam, hogy ez problémát okozhat, merthát úgyse ismerkedek már az életemben. Hát tévedtem. :D Bekerültem egy baráti társaságba, ahol szörnyen megtetszett valaki és szemmel láthatóan ő is nagyon odavan értem. Csak elkezdtem parázni, hogy mi lesz, ha randizunk és oda jutna a dolog... És meglátja a kis maroknyi 80A ciciket, miközben sokkal nagyobbra számít. Ötletek, hogy mit csináljak? Mellműtét nem játszik, régen agyaltam rajta de elriasztott a sok szörnyű tapasztalat, na meg az ára. :D Hirtelen hagyjam el a push-upot és meglátjuk? Ti mit szólnátok a srác helyében?
2024. jún. 22. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Nagy cici bolond vagyok. Nekem teljesen mindegy mekkora. Mindegy milyen típus tetszeni fog.

Azért mi tisztában vagyunk vele, hogy szerettek ilyen praktikákat bevetni. Ha nem vak az ember valószínű ő is levágta már.

Viszont ha emiatt valami megváltozik akkor nem kár érte( gondolom én). F33

2024. jún. 22. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például a közepes a max, ami tetszik, de alapból a kicsit szeretem. Szerintem sokan hordanak push-upot, nincs ebben semmi, nyilván a női önbizalomnak kell. De ha egy férfi a kicsiért van oda, és amúgy szeretitek egymást, akkor inkább örülnöd kellene, hogy ez pont a párodnak bejön.

Te amúgy mit szólnál, ha egy férfi azt mondaná, hogy tökéletesen az esete vagy, és látnád rajta, hogy tényleg odavan érted? Változna benned valami? Elfogadnád magad? Elhinnéd neki, hogy ezt teljesen komolyan mondja, mert így is gondolja?

2024. jún. 22. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Azért egy pushup melltartótól nem lesz sokkal nagyobb a melled, hacsak nem két számmal nagyobbat veszel föl és kitömöd.

Szerintem se aggódj emiatt.

2024. jún. 22. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Én meg ha leveszem a sima melltartómat, térdig gurul a DD-s mellem. Hidd el, ezerszer jobb helyzetben vagy, én irigyellek.
2024. jún. 22. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban tetszik a kicsi de hát mindenki más. De nem hiszem, hogy a mellméret lesz a döntő. Mindenesetre csodálkoznék.
2024. jún. 22. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
#4 barát ha esetleg ebben a nagy melegben megszánnál egy szomjazót nyitva a levesládám. 🫠
2024. jún. 23. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!