Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik az a korcsoport akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a korcsoport akivel jelenleg elkezdenétek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Főként úgy akarom feltenni a kérdést hogy lássam személyenként mennyire változik az a korhatár amit jelenleg behúzol magadnak hogy ebben keresel.

Pl én 36/f vagyok és jelenleg egy 25 év alatti lánnyal nem is ismerkednék, plafonnak pedig 40et mondanék.

Ha meg tudod indokolni miért azt is szívesen fogadom :)

2024. jún. 20. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50F vagyok és a 40+ korosztály nekem tökéletes, nem vágyom fiatalabbra de értelme se lenne.
2024. jún. 21. 08:07
 12/20 A kérdező kommentje:

Még elmondanátok az okokat is? (már aki nem tette :)

Én pl őszinte leszek, nem vagyok vak 35 éves fejjel van olyan 18 -20 körüli lány hogy azt mondom te jó ég.... viszont annyira nem vagyunk már egy korosztály és akkora a gap közöttünk hogy elöbb utóbb neki másra lesz szüksége én már megéltem olyan dolgokat ami neki csak most jön (aki nem ezt mondja az hazudik) ezen a folyamaton mindenkinek végig kell menni 30+ nál már ez kevésbé baj de egy 20 éves "félig gyereknél" még erőssen benne van és sztem ez is a normális. (persze ebben is van kivétel én is tudok happy end történetet de ez nagyon elenyésző)

2024. jún. 21. 08:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 mondjuk lehet nem csak a külsővel kéne foglalkozni és akkor egyértelmű lenne, hogy a 20 éveseknek nem a 30 felettiekhez valók. Nekem is bejönnek a feszes izmos 20 éves srácok, de eszembe nem jutna járni velük, érted😅
2024. jún. 21. 08:27
 14/20 A kérdező kommentje:
13/ teljesen iagazd van ... férfi agy.. viszont én is így vagyok vele ezt is írtam megindokolva.
2024. jún. 21. 08:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a férfi agyra lehet fogni, akkor én is mondhatom legyintve, hogy női agy, mikor csak pénzes pasi kell nekem? A felszínességet nem kell arra fogni, hogy férfi vagy😆
2024. jún. 21. 08:45
 16/20 A kérdező kommentje:

Persze hogy mondhatod és legyintve meg is csinálhatod ahogy a nemedhez tartozó 80% meg is teszi és ismerkedésnél 2024 ben már ott artva hogy még csak eltitkolva sincs!

Tökéletesen és nem feltételezve hanem a gyakorlatot bemutatva fogalmaztál!

2024. jún. 21. 09:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne párom akkor 45-50 közti férfivel ismerkednék. 34 éves nő vagyok
2024. jún. 21. 12:49
 18/20 anonim ***** válasza:
A 30-as korosztály idétlen, igénytelen, smucig.
2024. jún. 21. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:

25-38 közöttivel.

Szóval kb. onnantól amikor már úgymond befejezte a tanulmányait, és már dolgozik. És van némi terve arra h itt vagy külföldön folytatná az életét.

2024. jún. 21. 13:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))) Akkor a legtöbb ember aki hasonló korosztály mint én hasonlóan gondolkozik
2024. jún. 21. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!