Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chadek és stacyk milyen gyakorisággal szexelhetnek?
Illetve hány partnerrel?
Mivel nekik a legkönnyebb szexhez jutni ezért mérvadó az, hogy ők mennyit szexelnek, hiszen azt jelenti, hogy egy átlag embernek pont annyi igénye a szexre mint nekik.
"Mi normális emberek azt se tudjuk mik ezek az incel-cimkék"
A szexualis burzsoazia. Nezd meg pl. az olimpiai sportolokrol szolo hireket. Kopik a faszuk, mint a koszoruko.....
40F incel
11# én vagyok, akinek a válaszára valaszolsz...
Mi normális emberek vonzó és nem vonzó embereket látunk számunkra,akik nem ilyen univerzális lapátáll,meg mit tudom én milyen fszsagok szerint létezik,hanem mindenféle külső/belső tulajdonságok összessege BIZONYOS EMBER SZEMÉBEN. Azaz csak számotokra degeneráltak léteznek férfiak akik előtt sorban állnak,meg ilyen vadásszemes ökőrségek. Mindenki más számára egyéni preferencia létezik
10
Hogyan hozol két hét alatt össze 15 neked tetsző lányt chad fej nélkül? Ezt mond meg nekem. Mert elképzelhetetlennek tűnik.
“ Mindenki más számára egyéni preferencia létezik”
Természetesek. És amely egyéni preferenciák konvergálnak a lapátáll és vadásszem irányában, mint teremtés koronái irányában.
17
Ha ennyire nem lenne valóságalapja az egésznek te sem kapnál itt agyvérzést :)
Csak zavar amiért leírjuk az igazságot. Miért zavar?
"Hogyan hozol két hét alatt össze 15 neked tetsző lányt chad fej nélkül?"
Csak hasamraütve mondtam egy számot, nem annyira gondoltam át. A 2 hét alatt 15 lány az tényleg nagyon sok, nem szokott ilyen lenni, reálisabb inkább a kb 10 csaj 1 hónap alatt.
Valóban nincs sem lapátállam sem vadászszemem, de ettől még többen mondták már hogy jól nézek ki. Ilyenkor nagyon sokat járok bulizni, meg haverokkal megyek mindenfelé, tinderen is visszaírok csajoknak.
Amikor meg több hónapig nincs semmi, akkor inkább csak a legjobb barátommal tartom a kapcsolatot, hetekig nem fürdök, nêha kajaszaftos polóban megyek ki, bulizni egyáltalán nem megyek sehova, meg nem mozdulok ki csak ha muszáj. Néha az unalom meg szexhiány miatt felmegyek tinderre de aztán ha meccs van akkor vagy mégse írok vagy először 1 nap aztán 3 nap mire válaszolok aztán már annyit se.
És mostanában megtudtam mi az a negative canthal tilt. Képzeld nekem is olyanom van, és ennek ellenére vagyok én a "szépfiú" a haverok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!