Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chadek és stacyk milyen gyakorisággal szexelhetnek?
Figyelt kérdés
Illetve hány partnerrel?
Mivel nekik a legkönnyebb szexhez jutni ezért mérvadó az, hogy ők mennyit szexelnek, hiszen azt jelenti, hogy egy átlag embernek pont annyi igénye a szexre mint nekik.
jún. 16. 12:15
1/24 anonim válasza:
Mi normális emberek azt se tudjuk mik ezek az incel-cimkék😃
2/24 A kérdező kommentje:
1
Akkor ismét:
Chad: a nőknél sikeres lapátállú, vadász szemű, magas egyed. A jópashi.
Stacy: ennek a női megfelelője. Az alfanőstény nagy bögyökkel meg fenékkel aki bárkit megkaphat.
jún. 16. 12:23
3/24 anonim válasza:
Majd jön a többi incifinci azt jol megvitatjátok a képzeletbeli vilagotokat☺️
4/24 anonim válasza:
A chad, egy nőknél sikeres férfi, tehát annyiszor szexel, amennyiszer a libidója igényli. A stacy, a legerősebb férfihez csatlakozik, erő alatt nyilván nem/-csak fizikai erőre gondoltam.
6/24 anonim válasza:
Bogarka, mert valaki nem ronda, még nem jelenti azt, hogy mindenkivel dugni akar.
7/24 anonim válasza:
Naponta is akár, de ezeknek hatalmas nagy az ismeretségi/baráti körük a tinderen meg ilyen helyeken esetleg szórakozásból vannak fent.
8/24 anonim válasza:
Nem tudom, de azt igen, hogy a libidó nem azonosan magas minden egyed tekintetében. Tehát, az, hogy egy jó nő, vagy egy menő pasi mennyit szexel érdektelen arra nézve, nekem mennyire van igényem. Nekem pl. világ életemben alacsony volt a libidóm.
9/24 anonim válasza:
Amilyen gyakran csak akrunk. Általában naponta. Szombat este napi többször.
10/24 anonim válasza:
Nekem nagyon magas a libidóm én se incel se chad se sigma meg nem tudom én mik vannak még, nem vagyok. De én van hogy 3-4 hónapig semmi aztán 2-3 hét alatt 15 lánnyal lefekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!