Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem, hogy mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hogy mit akar?

Figyelt kérdés

3-4 napja megismerkedtem egy lánnyal. Szinte azóta egész nap beszélgetünk, úgy is, hogy munka közben visszaírt relatíve egész gyorsan. Azt viszont észrevettem, hogy általában én vagyok az aki kezdeményezi a beszélgetést (egy esettől eltekintve). Ma direkt nem írtam rá, vártam, hogy ír-e majd. Végül aztán nem bírtam megállni és elküldtem neki egy TikTok videót, beszélgetés kezdeményezés gyanánt. A beszélgetés persze rögtön beindult viszont holnap korán kell és így elment aludni, majd megjegyezte, hogyha előbb írtam volna, akkor egész nap beszélgethettünk volna.

Ebből nekem az jön le, hogy szeretne velem beszélgetni, de akkor egyszerűen miért nem írt? Nem értem... Találkoztatok már ehhez hasonló szituval?

2024. jún. 15. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az a típus aki elvárja a folyamatos kezdeményezést. Döntsd el, hogy szeretnéd e ezt így vagy sem.
2024. jún. 15. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok, én sem vagyok biztos benne, akarom-e folytatni:( F
2024. jún. 15. 23:55
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Igen, én is ezen morfondírozom, hogy megéri-e? Mert nagyon azt az érzést kelteti bennem, hogy csak én akarok beszélgetni.
2024. jún. 16. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tul van par ghostingolason. Vagy azt olvasta onfejleszto konyvben, hogy varnia kell, amig a ferfi lep.
2024. jún. 16. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy ilyen válaszra simán megkérdezhetted volna,hogy "És te miért nem írtál nekem?"
2024. jún. 16. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Nőként mondom, hogy a lányokban azért van egy ilyen büszkeség, hogy nem írnak rá a pasikra.

28 éves vagyok, jelenleg egy baráti viszonyból kerekedik éppen valami, kb 2 hete. Neki nincs messenger se semmi, telefonon beszélünk. Viszont ha belepusztulok sem fogom én felhívni először. Sok sérelmen vagyok túl, tudja is, (a múltban ő általa is) tehát ez egyfajta teszt is, hogy kiderüljön tényleg érdeklem-e.

De pár hónapja volt egy klasszikus ismerkedésem is, messengeren, ott is a női érzetem nem engedte volna meg, hogy én írjak.

Természetesen ez csak az elején van!!!! Utána gáz ha a nő sem kezdeményez. De most emiatt nehogy feladd.

2024. jún. 16. 07:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, hogy az első x lépést a férfi teszi meg, de egy idő után kölcsönössé kell válnia, nem maradhat egyoldalú…
2024. jún. 16. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, hogy igen sok olyan lány van aki akkor se fog írni a pasinak először, ha nagyon bejön neki. Van aki szimplán így lett nevelve/ilyen a mentalitása. Eldöntöd, hogy tetszik/nem tetszik ez a fajta gondolkodásmód.

Van aki szerintem attól fél, hogy nyomulósnak tűnik. Lehet, hogy ez így durván hangzik, de szerintem sokaknak volt olyan élménye, hogy kezdeményezett/írt lány létére és ettől ő lett ráakaszkodónak, nyomulósnak, önbizalom hiányosnak stb titulálva és ez elveszi a nők kedvét.

Fontos: még a mai napig nincs konszenzus arra vonatkozóan, hogy jó-e (mennyire jó) ha a nő kezdeményez. Van egy csoport akik tökre örülnek és szeretik az egyenlőséget. De vannak férfiak akik talán nem mondják ki, de nagyon lelombozza őket ha a nő lép. És valahol még mindig ott van a fejünkben az, hogy nem jó az ha nő kezdeményez, mert az azt jelenti hogy a pasi nem akar eléggé.

Tudom, nem ugyanaz, de én többször is eljátszottam, hogy nő létemre kezdeményeztem olyannál akinek tudtam, hogy bejövök. A legutolsónál ténylegesen tudtam, mert meg is mondta és már csókon is túl voltunk. Mégse lett semmi, én eluntam, egyértelmű voltam, kifejeztem mit gondolok és így se lett semmi (oka van, nem megyek bele). Na ez olyan szinten betett, hogy eldöntöttem többet így, ilyen formában nem.

Más a társadalmi megítélése. Ha egy nő kezdeményez sokan kétségbeesettnek fogják tekinteni. Holott lehet, hogy csak olyan mentalitású, hogy miért ne.

Tudom a te eseted más. Ilyen beszélgetéseknél én is törekszem az 50-50-re. Esetleg jelezheted, hogy jól esne neked (nem hisztizve) ha ő is írna. Aztán eldöntöd megfelel-e ez vagy sem.

2024. jún. 16. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyi hogy alapból mindig jó a beszélgetés és rak bele bőven ő is energiát, de valamiért sose kezdeményezi a beszélgetést, az szerintem bőven belefér. Ő ilyen, ez rögződött nála, szerintem elfogadható.

Viszont vannak ebben a típusban baromi problémás esetek is, akiktől óva intenék mindenkit! Tehát az a fajta nő aki sose kezdeményez, viszont pl időről időre ignorálja a kérdéseid és válaszaid egy részét is, vagy feleslegesen - akár játszmából - húzza az idődet a válaszokkal, nem tisztel, eltünedezik, ott teljesen más a helyzet, őket már valóban kukázni érdemes minél előbb.

2024. jún. 16. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!