Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem egyszerűen mit akar?
Figyelt kérdés
39 éves férfiról van szó. Eddig már 2x találkozunk először sétálni voltunk egy parkban, 3 napra rá el hívott vacsorára. Beszélgettünk csak semmi szex nem volt. Egyszer olyan mintha közeledni akarna masszőr mintha el tavolodna és nem erdeklem.tegnap vacsoraztunk el hívott egyik nap menjünk moziba. Rendben. Egyszerűen nem tudom mit is akar, sokszor nagyon furcsa, meg. Kérdezni meg nem akartam hátha ő fog előbb lépni mégis ő a férfi. Normális, nem bunko, idióta válaszokat előre is köszönöm. N292020. okt. 14. 13:23
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést az írás hibákért, el írta a telefonom
2020. okt. 14. 13:24
2/4 anonim válasza:
Roppant egyszerű, nem siet.
Azért mert nem akar azonnal meg b.aszni, attól még érdekelheted, nagyon is...
F
3/4 anonim válasza:
várja a visszajelzést tőled h mire lennél vevő de megint csak itt egy full passziv nő és mindena férfi dolga, találja ki mit akarsz
4/4 anonim válasza:
Ha meg nyomulna rád, akkor mocskos disznó lenne, aki csak a dugásra hajt. És te milyen visszajelzéseket adtál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!