Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mikor hazudtok EKKORÁT...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor hazudtok EKKORÁT egy pasinak?

Figyelt kérdés

volt olyan, hogy élőben kértem volna találkozót valakivel, igent mondott csak még nem most. Már akkoris mondtam neki, hogyha nem akarja, akkor mondjon nem-et ott nyugodtan, nem mondott. Aztán jöttek a folyamatos nem-érek-rá-k, de biztatott, hogy "esküszöm nem direkt csinálnom", "tutira összehozzuk". Dehát nem lett semmi.

A másik badoo-ról lett volna. Pár hete beszélgettünk, képeket is küldött (normálisakat). Azt is mondta, hogy várja a vasárnapot már. Ma eltűnt...

.

.

.

Én nem értem, ti lányok mikor csináltok ilyeneket? Már a kezdetek kezdetén bennetek volt a "nem"? De akkor miért kell "szivatni" igy a másikat? Pont ti nem tudjátok átérezni, hogy a másiknak mennyire rossz ilyenkor?

2024. jún. 14. 22:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
+ olyan is volt, aki megadta az fb elérhetőségét is... aztán onnantól kezdve se kép se hang, semmire sem válaszol sehol... de akkor minek adta meg???
2024. jún. 14. 22:58
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg nem nő volt.
2024. jún. 14. 23:00
 3/17 anonim ***** válasza:
17%
Mert jött jobb.
2024. jún. 14. 23:24
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Van, amelyik élvezi.

Aztán, amikor vele is megcsinálják, felháborodik.

2024. jún. 15. 04:16
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Nincs annál lelombozobb mikor annyira önbizalom hiányos a pasi hogy szinte lebeszel saját magáról. Mi a fszrt kell mondogatni hogy "nyugodtan mondhatsz nemet"? Mindenki tudja hogy mondhat nemet, de te ezzel magad alatt vágod a fát. Aztán meg a nőkre fogod. Bocsi de senkinek nem vonzó az ilyen bocsi hogy élek típusú pasi.
2024. jún. 15. 04:47
 6/17 anonim ***** válasza:
6%
Csajok, na pontosan így éritek el, hogy mi is csak játéknak használjunk titeket. Megéri ezért a pillanatnyi élvezetért?
2024. jún. 15. 08:21
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
5# Igen, de nem erről volt szó. Ez akkor sem mentség arra hogy lebeszélunk egy konkrét találkozót aztán eltűnik! Lehet hogy töketlenség felajánlani a nemet mondást, de eltűnni a megbeszélt találkozó előtt meg mellébeszélni viszont bunkóság!
2024. jún. 15. 08:25
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Legnagyobb bunkóság egyike amikor a csaj terel, hárít, kimagyaráz, te meg ott állsz a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen mint egy idióta köcsög fsz, és annyi nincs benne hogy lemondja a találkozót.

UGYANAKKOR!

Kérdező, a legalapvetőbb feltétele a csajozásnak, hogy azt kiszűrd, akar e veled ténylegesen találkozni a másik fél. Ha idáig nem jutsz el (volt hogy én sem vettem a jelet, ügyesen meggyőzött a csaj), akkor inkább ne is folytasd a dolgot.

F

2024. jún. 15. 08:56
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

"Csajok, na pontosan így éritek el, hogy mi is csak játéknak használjunk titeket."

Ha te ennyitől szar ember leszel, mindig is szar voltál.

Nekem még mindig nem derült ki, hogy biztos az volt, akinek mondta magát. Vagy ti a nigériai hercegeknek is küldtetek pénzt?

2024. jún. 15. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Őszinte leszek: nem tudom egyesek miért csinálják, én nem vagyok ilyen.
2024. jún. 16. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!