Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nagyon extra randitok volt ami nagyon különlegesnek számított?
Nagyon gáz randikról már olvashattunk, de mi van az ellenkezőjével, amikor nagyon jól sikerült?
Hova vittek el titeket randira ami nagyon exkluzív volt? Lehet akár nagyon drága de olcsó is a lényeg amit úgy ítéltek meg hogy különleges volt.
Ejszakai munka utan reggel 6 kor vegeztem es a párommal lógtam majd este buli. Aztán szakitottunk bulizás utan mikor afteroztunk haverokkal aztán mentek en meg külön elindultam csak épp vmi kietlen helyen penz minden nelkul..
Kerestem egy autoutat es stoppoltam es felvett 2 pasi, akik nem hazavittek hanem tópartozni ahol volt másik 10 haverjuk. Mikozben en vegig hazudtam magamrol mert semmi kozuk hozzá miert mit keresek ott ahol felvettek, de aztan kiderult hogy ismernek engem is a párom is.
A topartra kierve mkkor már kb 28 órája voltam fent nem akartam veluk lenni. De ehes voltam elvittek vmi drive ba. Rendeltunk es senkinel nem volt penz..aztán a pasik magynehezen szereztek kifizették végre a hambimat.
Es nagynehezen hazavittek ugy hogy az egyik azt mondta csak akkor ha este találkozom vele. Nyilvanperszeb+. El is rabol azt se tudom ki az szakitas utan is vagyok kb lassan az 60.órája ébren lehet az exem haverja es jó rajtam röhögni is, kb lassan az 60.órája ébren, perszehogy pont randizni "van" kedvem este.
De kényszerhelyzet miatt mert zsarolt hogy amugy nem visz haza, azt mondtam igen találkozom. Helyből levágta hogy hazudok. De..hazavitt mégis. (Mily gentleman🤣)
Na este így sem ő sem én nem voltunk a randin🤣 nekem eszem ágában se volt, ő meg ezt tudta nagyonis jól.
Aztán kinyomozta a számom keresett ha elutaztam utanam jott nagynehezen mégis összejottunk később.
De ugy hogy szóval
1.randinkon egyikunk sem volt jelen
A 2.randi meg ugy lett hogy képes volt azt elérni rengeteg kontakttal kereséssel hogy azt mondtam na jó elérte azt hogy 5 percre szóbaállok vele, és meghallgatom.
Aztán már jártunk másnaptól, egyutt élunk, azota se lehet levakarni minket egymásról, jegyesek vagyunk.
2.vagyok.
Kiszámolva keltem kb reggel 10 kor és mánsap reggel 6 ig melo ez eddig kb 20 óra ébrenlét
Aztán egész nap ejszaka is a párommal haverokkal plusz after az plusz 30 óra
Tehát szakításig 50 órája voltam fent alvás nelkul, szakitás után meg felvettek az akkor még nem párom és haverjai stoppal, tópart drive aztán haza ez durván még 5 óra hossz kb.
De randizzunk este 🤣
Nekem nem kell nagyon különleges randi ahhoz, hogy jól érezzem magam... volt ilyen sima Margitsziget-séta plusz kávézó kombó is, ami nagyon jó emlék, mert nagyon egy hullámhosszon voltunk és úriemberként viselkedett az illető anélkül, hogy megjátszotta volna magát.
Ami sokadik randi / kapcsolat alatt volt és sztem különleges, az a Törökmezőn levő állatkert, mert elég eldugott és még nem hallottam róla.
Az exemmel mindegyik randink ilyen volt. Volt, ami teljesen véletlenül alakult elképesztően különlegesre, volt, amit mi szerveztünk annak, de a leghétköznapibb sétálós randijainkra is jószívvel emlékszem. Ha csak a randikon múlt volna, sosem szakítok vele.
(Az egyik kedvencem pl. pont egy olyan, amikor nem történt semmi különös, csak egész éjjel gyalogoltunk a városban.)
A kapcsolatunk elején volt. Talán 4-5-dik találkozás lehetett. Mondta, bemutat az édesanyjának. Hát, jó-mondtam. Aranyos volt a néni. Kávé, süti, beszélgetés. A barátom zongorázott is egyet.
Aztán azt mondja, hogy a tetőtérben bérel egy kis helyiséget, szeretné nekem megmutatni. Az anyukája (aki egy idős hölgy volt, lévén a barátom elég késői gyerek), mosolyogva mondta, menjek csak nyugodtan. Nos, fölmentünk, és tényleg meglepett: tengeri malacok, fehéregerek, kígyók terráriumokban.
😁 A kígyóktól a frász jött rám. Aztán visszamentünk, majd hazakísért. Ezt követte a rugalmas elszakadás, a nem érek rá, vizsgák, elutazom, stb. Aztán megbeszéltük és elköszöntünk egymástól. 😁
Különlegesen rossz randik voltak már, csak arról tudnék mesélni.
3 hónap Duna parton sétálás után azt írta az ürge hogy neki szüksége lenne a szexre.
Igen, ott a parton valamelyik bokorban.
Mivel nem hívott meg semmire, nem mentünk be sehova, egy 2 decis üdítőt sem hozott soha, így azt hittem hogy lassan haladunk.
De nem!
Udvarlás nélkül akart bni. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!