Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben az esetben te lépnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben te lépnél valamit?

Figyelt kérdés

A konditerem recepciósa egy igazi bombázó. Elég ismert, amolyan népszerű, tényleg mindenkinek tetsző típus.

Jómagam csak egy egyszerű srác vagyok, nem is izmos, nem is népszerű, nem is gazdag, tehát semmi vonzó sincs bennem igazán. Már eddig is volt, hogy váltottunk néhány szót, barátságos, mosolygós volt mindig. Ma edzés után kicsit várnom kellett, mert felvett egy haver a terem előtt, így addig bent várakoztam. Megszólított, érdeklődött felőlem és kérdezősködött. Kicsit szokatlan is volt, hogy szóba áll velem.

Ezek alapján lehet, hogy mégis tetszem neki, vagy vannak akik ilyen aranyos, közvetlen típusok mindenkivel és ne lássak bele inkább semmit?

2024. jún. 13. 20:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

nem

a konditerem recepciósa

barátságos mindenkivel, ez a dolga

2024. jún. 13. 20:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Igaz.
2024. jún. 13. 20:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlgondolod. Úgymond munkaköri kötelessége kedvesnek lenni.

Mindenesetre én lépnék és nem szoronganék, hogy bejövök-e neki. Hanem ugyanúgy társalognék vele tovább és próbálnám kipuhatolni mit szeret szabadidejében csinálni. Ha megpendíti, hogy "elmentünk..." akkor biztos lehetsz benne, hogy a pasijával együtt (értsd egy finom célzás neked, hogy ne akarj tőle többet).

2024. jún. 13. 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most úgy írod le magad, hogy benned nincs semmi vonzó , na az gáz. Ha össze is jöttök állandóan azon fogsz kattogni, hogy mikor hagy el téged egy jobb pasiért...
2024. jún. 14. 05:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen emberek, akik szeretnek kapcsolódni, beszélgetni és kedvesek alaphangon.
2024. jún. 14. 08:01
 6/18 anonim ***** válasza:

Egy recepciósnak ilyennek kell lennie. Dekoratívnak és kedvesnek.

Neked viszont össze kéne szedned az önbizalmadat, tàrsalogni vele,bókolni, meghívni egy kàvéra.Nem azon agyalni, miért vagy kevés, hanem azon,mit tehetnél az ügy érdekében.

2024. jún. 15. 12:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Elbeszélgetek én vele, nem azzal van a baj. Ebben a környezetben, mint látjuk még benne is van a társalgásban. De elhívni egy kávéra például, így nyíltan már nem merném. Ugyanaz lenne bennem, hogy ő egy jól kinéző, gazdag férfit szeretne maga mellé. S meg is teheti, hogy vár rá.
2024. jún. 15. 17:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Te viszont megtehetnéd, hogy bízol annyira magadban, hogy megléped ezt a kérdést. Ugyanis így, hogy előre elkönyveled a bukàst, tutira garantált...
2024. jún. 15. 22:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén, lerí rólad, hogy mennyire önbizalomhiányos vagy és hiába járna veled te akkor sr bíznál benne előbb utóbb az önbizalomhiány miatt...
2024. jún. 18. 16:58
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem nevezném önbizalomhiánynak, mert tudom, hogy van amiben jó vagyok, amire büszke is vagyok. A magam szintjén értem már el azért sikereket az életemben. Inkább realistán látom a helyzetem és nem vagyok elszállva magamtól, mert nincs mire. 10/10-es nem vagyok, sem 10/9.
2024. jún. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!