Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová vigyem első randira?
Nyíregyháza közelében keresek olyan helyet ahová első randira vihetnék egy lány 1 hónap ismerkedés után, nem kell hogy nagyon flancos legyen csak érezzük jól magunkat!
Játékterem, étterem, bármi szóba jöhet!
Ő 18 én 27.
Nemtudom mennyire számít a korkülönbség.
Köszönöm szépen 🥰
"nagyon is érett a gondolkodása.!"
. És a tied? Majdnem 30 vagy, ő meg most érettségizett (érettségizik).
De mindegy, ragadjuk meg a jelent: ennyi alapján nehéz tanácsot adni, hiszen ismerni kellene titeket. Meg nem értem, mit értesz az alatt, hogy "Nyíregyháza közelében". Most autóba ültök, és leugrotok a Harangodi tóhoz? Vagy milyen területben kell gonolkodni?
Vidd haza, főzzél valami finomat, beszélgettek, s.t.b.
Sose értettem minek kell elvinni valakit valahova, végül úgy sem érdekel senkit hogy hol voltatok előtte.
Ha autóval vagytok, és szereti pl. a halászlevet vagy a halételeket, akkor a timári halsütő lenn a Tiszaparton egy tökéletes hely lehet.
A lenti teraszon, ami gyakorlatilag a víz szintjén van, lehet eszegetni iszogatni, előtte utána pedig jókora séta, elég romantikus. A balsai Tiszapart is nagyon rendben van ott akár kompozni is lehet egyet a túloldalra. Amúgy meg kb. a tiszavirágzás ideje van, ha szerencsétek van, azt is kifogjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!