Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randira hova vigyem el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kazi László kérdése:

Első randira hova vigyem el a lányt?

Figyelt kérdés

Bekéne ülnünk valahova mert már nincs olyan jó idő persze kis séta belefér de előtte vagy utána jó lenne beülni valahova !

Első randi szóval túl sokat nem szeretnék rá áldozni

nem azért mert sajnálom hanem mert első randin fölösleges nevesebb étterembe-moziba elvinni !

én valami tea-kávézóra gondoltam szerintetek ?

2017. nov. 4. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó, amit leírtál. Megisztok egy forrócsokit, vagy bárq
2017. nov. 4. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Elküldtem miközben írtam..:D

Szóval egy forrócsokit, vagy bármit, aztán sétáltok egyet a parkban, közben tudtok beszélgetni.

2017. nov. 4. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tokeletes egy kavezoba vinni :) mondjuk engem mar vittek elso randira biliardozni is (nem egy alpári kocsmaba, kicsit "nivosabb" helyre), elsore furanak tunhet de tenyleg jo elso randi otlet valami ilyesmi is , hiszen ez garantalja azt is h nem lesz a randin kinos csend, mert a jatek amit epp jatszotok az mar kapasbol egy tema, ugyanakkor masrol is tdtok beszelgetni kozben :))
2017. nov. 4. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Jo meglátás, sok sikert a randihoz :)
2017. nov. 4. 20:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. nov. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!