Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen érzés mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen érzés mikor társkeresőről, egyszer csak eltűnik a pasi?

Figyelt kérdés

Mondjuk társkeresőn megismerkedtek valakivel, beszélgettek szimpatikus, akár volt is már egy randitok,ott is szimpatikus...

És egyszer csak se szó,se beszéd törli a profilját és semmilyen módon nem keres titeket.

Ez nőként milyen érzés?

jún. 7. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz, de biztos nem sírok érte.
jún. 7. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Már az fura l3nn3 ha nem tértünk át személyes platformra.

Nekem volt olyan pasi aki csak társkeren írt találkoztunk is, soha nem kért el más elérhetőséget, de időközben engem elkezdett zaklatni az ex a társkeren kam profilokról, így kiregiztem.

Ugy voltam vele, ha a pasiban annyi sincs hogy elérhetőségem érdekelje, akkor nem fárasztom magam vele hogy szólok jelzem hogy kiregiznék, vagy bàrmi.

jún. 7. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Szoval forditva is én megérteném. Akivel nem ment át a dolog személyes platformra az ugy tünik el meg akkor amikor akar. Addig engem meg sem hat. Addig csak egy társkeresnek veszem a sokbol.
jún. 7. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Megértem, én is szoktam ilyet csinálni. A társkeresők kb csak pótcselekvésnek jók.
jún. 7. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Kellemetlen, de ennyi. Nem problémázom rajta.
jún. 7. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, van másik 🤷‍♀️
jún. 7. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Pár írkálás meg 1 tali után hidegen hagyna.

N

jún. 7. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, jön helyette 10 másik.
jún. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!