Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem így a lánynál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem így a lánynál?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk de nincs átfedés az előadásainkban, folyosón szoktam látni. Ilyenkor mindig nagyon mosolygunk egymásra, de még nem történt ezen kívül semmi. Azonban volt egy kisebb rendezvény nemrég amikor úgy alakult , hogy tudtunk beszélgetni a lehetőségekhez képest viszonylag sokat.

Sokat viccelődtem vele, sztorizgattunk, közbe nagyon sokat nevetett. Később egy másik nap elhívtam randira amire nemet mondott mert van kapcsolata.

Utána még beszélgettünk sokat, de azóta egyátalán nem kerestem a társaságát.

A folyosón volt már hogy elcsíptük egymás tekintetét a legelső időkhöz hasonlóan, a mosolygás továbbra is megmaradt de egyikőnk se ment oda a másikhoz.

Nem értem , hogy miért tesz úgy mintha kedvelne amikor nem akar semmit :(

2024. jún. 6. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól még mosolyoghat rád, mert nem akar semmit. Hálás neked a kellemes időtöltésért, hogy randira hívtad, szimpi vagy számára, csupa jó élmény kapcsolódik hozzád. Persze, hogy mosolyog, örül, hogy lát.
2024. jún. 6. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Az hogy kedvel nem jelenti azt hogy járni is akar veled.
2024. jún. 6. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedvelhet, de leírtad, hogy kapcsolatban van. Valószínűleg a párját szereti, innentől kezdve te mit akarsz? Tönkre tenni egy jól működő kapcsolatot? Keress olyat, aki szabad
2024. jún. 6. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimre is mosolygok, mégse akarok tőlük semmit. Miért baj, ha valaki mosolyog rád? Szerintem teljesen korrekt volt, hogy visszautasította a randit és tisztázta hogy barátja van. Ne viselkedj gyerekesen!
2024. jún. 6. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:

1: Ezzel egyetértek, mondjuk ,hogy én is hasonlóan vagyok vele fordítva, azzal a különbséggel, hogy én akár többet is el tudnék képzelni.

2: Szerintem könnyen átfordítható. Egy lány sose kedvel ok nélkül. Vannak lány barátaim, látni a különbséget, hogy ki hogy néz rám.

3-4: Igazatok van, nem is fogok továbbiakban semmit tenni, valószínűleg ha nagyon akarnám akkor elérném, hogy engem válasszon. Kapcsolatot tönkretenni semmiképp sem akarnám.

2024. jún. 7. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Megnézte, mire lehet téged használni, ha esetleg jól jönnél a későbbiekben valakinek, valamire. Amikor rosszban van a pasival, szemezget, kacérkodik, amikor kibékül a kannal, hárít.

Van az ilyenekből egy pár...

Később, ha kell valami, azonnal megkeres, addig sz*rd le.

A karrieredet építsd, ne ribiken agyalj.

2024. jún. 8. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!