Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem egy nálam kicsit magasabb, teltebb alkatú lánynál?

Figyelt kérdés

A munkám miatt hetente egyszer-kétszer találokzunk. Egyáltalán nem az esetem, viszont egyszer csak úgy rám mosolygott, aztán szóba elegyedtünk, és azóta pl. előre rám is köszön, ha mondjuk épp mással beszélek. Sajnos többre nincs időm vele, mint pár szóra. Azt vettem észre, hogy egyre többet gondolok rá újonnan.

Tudom, miért ne próbáljam meg elhívni randira, de ott a de. Hülyén jönne ki, neki is, ha kosár lenne a vége, és eztán is találkozgatnunk kéne.

Mi a véleményetek, kedves tapasztaltabbak? Próbáljam meg, vagy engedjem el?

Köszi!

2022. júl. 31. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem normális embereket nem érint meg annyira a magasság téma (hacsak nem köthető hozzá traumájuk). Akit pedig igen, azért amúgy sem kár.
2022. júl. 31. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Mondanám, hogy nem, de attól még megpróbálhatod. Sajnos nők elég durvák, ha külsőről, magasságról, pénisz méretről van szó... De persze próbálkozni lehet.
2022. júl. 31. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 ...pénisz méret? Mire gondolsz pontosan?
2022. júl. 31. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezeket a női "jelzéseket" inkább hagyjuk. Számtalanszor voltam úgy hogy úgy éreztem hogy a nő adja a jeleket aztán úgy pofára ejtett hogy csak lestem. Más esetben meg (később kiderült) a nő őrülten szerelmes volt, én ebből meg kb. nem vettem észre semmit, azt hittem hogy csak egy jó, normális munkahelyi viszony van köztünk semmi több. Szóval az a lényeg hogy bármi lehet. Meg annak az ellenkezője is, a nőkön nem lehet kiigazodni.
2022. júl. 31. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
4. Fordítva szokott ez lenni . A nő adja a jeleket de közben meg még sem akar semmit..
2022. júl. 31. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Dugd meg ha megtudod, de hosszútávon kibukik az a 3 dolog, hogy magasabb, teltebb, meg neked nem is tetszik. Mit vársz? Beszéljünk rá, hogy nekünk kéne?
2022. aug. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!