Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok esetében is ugyanazt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok esetében is ugyanazt jelenti, ha azt mondja, hogy "semmi jó elrontója"?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal és mondta, hogy egyébként semmi jó elrontója.

Lányok esetében ugyanazt jelenti mint pasik esetében?

2024. jún. 5. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem nemi kérdés, hanem értelmezési. Ennek a mondatnak egyetlen jelentése van, tök mindegy, hogy ki írja vagy mondja.
2024. jún. 5. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem pasival beszélgettél, mert én nőként még életemben nem használtam ezt, viszont rengetegszer hallottam a másik oldalról
2024. jún. 5. 13:33
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
#2 Tehát ha te egyedüli személyként sosem használtad, akkor rajtad kívül más nők sem!?
2024. jún. 5. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Pedofiloktól vagy legalábbis törvényileg nem felnőttkorúaknál nyomuló arcoktól hallani ilyen mondatokat, elsősorban felelősséghárítás és önvédő mechanizmusként. Szinte az összes pedónál olvasható ez a mondat, akit utólag elkaptak vagy csapdába csaltak. Ez annyira jellegzetes. A másik a "kísérletezgetés", meg a "trükk volt, próba" meg ilyenek (John Wayne Gacy szeretett erre hivatkozni amikor a rábízott gyerekeknél próbálkozott be)
2024. jún. 5. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy egyes emberek mit látnak bele egy egyszerű mondatba. Mikor mi ismerkedtünk a párommal, ő is mondta ezt nekem, amikor arról volt szó, hogy ki milyen kapcsolatot szeretne. Akkor hangzott el, hogy részéről bármi és hogy semmi jónak nem az elrontója. Én nem látok mögé pedofíliát.
2024. jún. 5. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

5.

Attól még undorító és tipikus felelősséghárító mondat (ezért is a pedók kedvence, természetesen mások is alkalmazzák, hasonlóan "jó arcok" azok is)

2024. jún. 5. 13:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Milyen pedofilról beszélsz? Fel bírtad fogni a kérdést ember?? Mondom hogy egy csajról beszélünk, aki feltette a kérdést, akkor mit pedofilozol itt?
2024. jún. 5. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

7.

És csaj nem lehet az? Kicsit South Parkos nézet.

2024. jún. 5. 14:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyidősek vagyunk. Akkor miről is van szó?
2024. jún. 5. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

9.

Az, hogy akivel összejössz az valószínűleg minden más felelősséget is ilyen mondatokkal fog átpakolni a nyakadba, míg ő max áldozatként tetszeleg, mártírkodik. Ráb..ol, de keményen.

2024. jún. 5. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!