Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire érzik a nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érzik a nők, ha vonzódik hozzájuk a férfi?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran találkozgatok, beszélgetek egy volt kolleganőmmel. Bemutattam a baráti társaságomnak is.

Haverommal azt vitattuk, hogy észre szokták venni a nők, ha a férfi vonzódik hozzájuk és biztos látja rajtam a csaj. Főleg a nők véleményére lennék kíváncsi.

27f, 22l

2024. jún. 5. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire tapasztalt, mennyire képes fejjel gondolkodni, nem irányítja a félénksége. Aztán sok nő bár reménykedik, hogy a férfi esete nem meri elhinni.
2024. jún. 5. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első jól írja. Sok múlik a nő tapasztaltságán. Én már a pasik nézéséből látom, hogy megmozdult esetleg benne valami, a hosszabb ideje tartó baráti/haveri kapcsolataimban pedig teljesen egyértelmű, hogy ki vonzódik hozzám, és ki nem. De fiatal kezdőként nagyon világtalan voltam, meg kellett tanuljam a jeleket értelmezni.

Szóval ha akarsz tőle valamit, akkor ne arra várj, hogy kiírja a homlokára, hogy "Géza, rám nyomulhatsz nyugodtan", hanem legyél kezdeményező: bókolj, érintsd meg a kezét, karját, udvarolj.

2024. jún. 5. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg randira kéne hívni és nem húzni az időt.
2024. jún. 5. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
A félénkségen, "nem meri elhinni"-n sem kell csodálkozni... Jelen esetben is mi van? A férfi "gyanús", úgy tesz, mintha, mégsem lép semmi olyat. Ez így nudli, de legalább összezavarásra kiválóan alkalmas. Én csak apróbb, nonverbális jelekkel jártam így. A legutolsó példám, hogy több alkalommal is kereste a szemkontaktust, mélyen a szemembe nézegetett, mosolyogva köszönt, egy alkalommal ehhez még fel is húzta a szemöldökét olyan "csibészesen". Gondoltam, ez már elég egyértelmű... Hát nem. Kiderült, hogy semennyire sem érdeklem, csak ő ilyen típus. Ilyenek után ha észlel is valamit az ember lánya, inkább lehűti magát, nehogy pofáraesés, benézés legyen.
2024. jún. 5. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Másik ilyen: nézeget, ha észreveszem, elkapja a tekintetét, majd megint visszanéz, szintén több találkozás alkalmával. Egyszer emellé és a köszönés mellé lenézett a mellemig, majd vissza. Nála sem jelentett semmit.

Úgyhogy én is a randira hívást javasolnám. Az egyértelműsít.

2024. jún. 5. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én biztos hogy észreveszem. Nem is huszonéves vagyok.
2024. jún. 5. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintem annyira nem tapasztalt, de eléggé érett gondolkodású. A napokban megbeszelek vele egy találkát
2024. jún. 5. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!