Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy van 100 mathed Tinderen és rájuk is írsz, illetve van bátorságod megszólítani 100 nőt az utcán. Hol lesz nagyobb sikered szerinted?
Élőben. De azért mozgásban lévő nőt ne szólítgass le mert nyilván siet valahova, és szerintem ott nagyon elutasító, de ha valami statikus dolgot csinál pl padon telefonját nyomkodja, ül a villamoson....
Élőben szerintem ha sokkal eladhatóbb majdnem mindenki, ha persze ápolt vagy. Értsd nem vagy egy büdös csöves kinézetú lerobbant alkoholista bánat.
Én mondjuk nő vagyok de egyértelműen személyesen.
Nagyon fontos a kiállás, a hang, az illat ami máris pozitív irányba billenti a dolgot akkor is ha nem kimondottan esetem az illető.
Talán nagyképűen vagy hülyén hangzik, de leírom.
Én amikor "csajozni" tanítok valakit, akinek nincs önbizalma, akkor először elmondok pár alap dolgot, amit egy pasinak tudnia kellene önmagáról és a nőkről és aztán azt a feladatot szoktam neki adni, hogy most szépen menjen és gyűjtsön össze 50 elutasítást!
Szóval menjen oda egy csajhoz, szólítsa le, jusson el odáig, hogy a csaj visszautasítsa. Pipálja ki, egy strigula és menjen a kövihez.
Nagyon nehéz mondjuk 10 elutasítást összehozni egy este. főleg azért, mert amikor annyira lazán állsz bele, hogy igazából várod, hogy mikor küldd már el, akkor nem leszel izzadság szagú és ideges és még ha el is küldd, akkor se érzed magad szarul. Hidd el, hogy az életben nehezebb összeszedni az elutasítást, csak nagyobbat csattan rajtad. Ezért jobban félnek tőle.
Ha ezt a csattanást Te magad képes vagy lelkiekben elkerülni, és nem a szívedre venni és depresszióba esni amiatt, hogy a lány nemet mondott, akkor egész jó esélyeid vannak.
100 kezdeményezésből szerintem 50 sikeres lenne, de lehet hogy csak 30 oké... de ez azt jelentené, hogy ha egy hónapban minden este csak három csajnál próbálkozol be, akkor 30 csajod van abban a hónapban.
viszont 100 matchből fogalmam sincs, hogy mennyi lenne sikeres, mert sose tindereztem, mert ott rosszabbak az esélyeim, mert nem nézek ki jól és nem vagyok kigyúrt. viszont a szövegem és a magabiztosságom jobb, ezért olyan környezetet választok, ami számomra előnyösebb.
27F
Hát ez most hülyén fog hangzani de bárhol ahol éppen nem vagyok mozgásban :D
Azt nem szeretem amikor éppen megyek, sietek valahova és az utcán leszólítanak, de ilyen amúgy is ritkán van.
Lehet pl bár, kávézó, étterem, munkahely,fesztivál,szórakozóhely stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!