Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináltok problémát a leszólításból? Ez nagyon könnyű nem?
"A kérdező kommentje:
Nekem nincs vele gondom, csupán bármikor feljövök az oldalra a leszólítás kérdéskört feszegeti mindenki"
Most épp nincs kiírva a neved a kérdés mellett (Adam1.2 vagy valami hasonló volt ha jól emlékszem), de jónéhány kérdés volt már a témával kapcsolatban, mellette a te neveddel :P
Ki is csinál belőle problémát? :P Nem kötekedésből, félre ne értsd, csak feltűnt :)
Most épp nincs kiírva a neved a kérdés mellett (Adam1.2 vagy valami hasonló volt ha jól emlékszem), de jónéhány kérdés volt már a témával kapcsolatban, mellette a te neveddel :P
Ki is csinál belőle problémát? :P Nem kötekedésből, félre ne értsd, csak feltűnt :)
Kötekedsz , de leszarom. Úgy látom te vagy a másik problémás. Hogy van-e név vagy nincs nem teljesen mindegy? Itt a legtöbben névtelenek.
Ha a keresőbe beírod a leszólítás, kezdeményezés, ismerkedés témakört akkor kidob vagy 20-30 kérdést.
Én csak próbálok segíteni másoknak. Régebben nekem is gondom volt ezzel, tehát a problémát megértem.
Ma már nincs. Aki mer az nyer.
Látom sikerült féreérteni és kötekedésnek vetted :)
Én vagyok a másik problémás? Ha a kérdéssel kapcsolatban írtad, akkor nem, én nem problémázok ezen, ha elhatároztam hogy leszólítom a kiszemeltet akkor meg is teszem. Ha másra gondolsz akkor meg nem tudom miről beszélsz.
Mindössze azért írtam le korábban amit írtam, mert ez a hozzászólásod:
"Nekem nincs vele gondom, csupán bármikor feljövök az oldalra a leszólítás kérdéskört feszegeti mindenki"
valamint az, hogy az utóbbi 1-1,5 héten ilyen jellegű kérdéseket te írtál ki, mosolyt csalt az arcomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!