Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderről nektek mi a tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderről nektek mi a tapasztalatotok? Randi, kapcsolat jött onnét össze?

Figyelt kérdés
máj. 26. 15:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Na csakhogy valaki hasznos választ is adjon.

22 éves lány vagyok, és két hosszabb (nálam ez 2-3 hónap Tinder tekintetben) különálló periódusban volt letöltve a Tinder. Egyszer 2022, utána meg 2023 nyarán. Viszont valószínüleg többet nem fogom letölteni, írom is a tapasztalataimat, hogy miért.

1. Lányként valóban nagyon sok a match, ez pedig túl sok lehet, elvész benne az az érték, hogy egy emberrel ismerkedj, valóban oda tudj figyelni, és meglásd az értékeit, esélyt adj neki.

2. Sokan szakítás után, vagy szimplán unalomból töltik le, ezért sok az olyan ember, aki csak alkalmi kapcsolatot keres, még akkor is, ha mást állít.

3. Sok esetben beszélgetsz a sráccal, jól kijöttök, mégis egyszer csak úgy dönt, hogy ghost-ol, és meg sem indokolja, egyszerűen felszívódik. Ez akkor is megtörténik, ha már találkoztatok. (nyilván ez a nőkre is igaz, bár azt nem tudom)

4. Érzelmileg kimerítő. Számomra kimerítő, és elkeserítő volt az, hogy valódi, hús-vér embereket húzok el jobbra meg balra néhány kép, és esetenként pár mondatnyi szöveget követően. Ad egy nagyjából képet ugyan az illetőről, de közel sem olyan, mintha személyesen találkoztatok volna. Sokkal ridegebb, és tárgyilagosabb.

5. Nekem volt onnan két kapcsolatom, viszont egyik sem tartott sokáig. Fél évnél egyik sem volt több.

6. De, hogy valami jót is mondjak, az egyik ismerősöm Tinderezése házassággal végződött, és tudok egy immár másfél éves kapcsolatról is. Szóval vannak pozitív példák is. Szerencsésnek kell lenni.

máj. 26. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Ha jól tudsz szelektálni és hamar meg tudod határozni az emberek valódi jellemét, motivációját és szándékát, illetve azért legalább átlagosan kinezel, akkor szerintem van esélyed komolyat találni, feltéve, ha azt szeretnél.

Én olyan 10/9-8,5-nek mondanám magam a saját mercemmel, a párommal ott ismerkedtünk meg 3 éve, azóta is együtt vagyunk, együtt is elunk, úgyhogy nekünk pl bejött.

máj. 26. 19:13
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Nőként írok, sztem átlagos a külsőm. Nagyon sok likeom van Tinderen. Azonban

1. a többség nem fog meg képek alapján

2. Nálam jellemzőem nem sok randiig jutunk el.

3. Az egész mű és sokszor erőltetett.

4. Engem spec. kiégetett teljesen, már a gondolattól rosszul vagyok, hogy valakivel ismerkednem kell.

5. A férfiak többsége, akikkel én találkoztam nem keres kapcsolatot.

Van egy 1+ eve tarto ismerettsegem onnan, akivel ismerkedtunk, de srác nem akar kapcsolatot.

Nekem már vagy 2,5 eve le van toltve az app. Voltak kihagyasaim. Szerencsen all, hogy osszefutsz ott valakivel, akivel alakulhat vmi komolyabb.

Nagy a merítés és tényleg több emberrel lehet megismerkedni, de egy idő után mindenkivel ugyanolyannak hat és semmi különleges nincs benne.

Most is volt egy talim a héten, egyszer kerestük egymást meg folytatásra is bólintottunk, de azóta egyikőnk sem kereste a másikat. Unalmassá és üressé vált az egész online ismerkedés. Férfiak se teszik oda magukat.

máj. 26. 19:24
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

"Férfiak se teszik oda magukat."

Ahogy te sem, kettőn áll a vásár.

Ha már mindketten ilyen hozzáállásal mentek el a randira, akkor jobb lefújni.

máj. 26. 19:28
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
életem szerelmét ott ismertem meg
máj. 26. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

2 évet adtam neki.

3 match. És ennyi.

Semmi több nem lett, nem is válaszoltak. Szerintem az a 3 is véletlen volt.

Kell egy szintet elérni külsőleg, ha nincs meg felejtsd el.

De ez kb minden társkeresőre igaz.

Jók de nem minden ember számára lettek kitalálva.

máj. 26. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
#14 teljesen igazad van. Nem mentem magamat sem. Igaz volt egy toresem amiatt, mert egy ismerkedesbe en tobbet raktam bele sokkal, mint masik Aztan meg lehet ez bennem van.
máj. 26. 23:20
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nem működött.Mert hiába hiszik a férfiak az ellentettjét,ha nőként átlagos vagy,már akkor sem fogsz kelleni.

Nemcsak az átlagos férfiaknak totális csőd az app.Semmilyen randi nem jött össze,de még egy normál beszélgetés sem.Egosimogató mindenkinek vagy szexpartner kereső.Értelmes nő és férfi hanyagolja az ilyet,mert csak az ember maradék önbizalmát építik le.

máj. 26. 23:33
 19/23 anonim ***** válasza:
51%
Tehát azért nem értelmes valaki, mert fent van az oldalon? Ha nem jött össze semmi neked ott, az a te bajod, ne vetítsd ki másra a sikertelenséged…
máj. 27. 07:08
 20/23 anonim ***** válasza:
32%
#19 ki mondta,hogy kivetítem? Az én tapasztalatomat mondtam el,hogy nem valószínű hogy ilyen oldalakon valaki egyből életre szóló párkapcsolatot talál.Felesleges volt ideírnod teljesen,mikor a kérdező kérdésére semmi választ nem adtál.
máj. 27. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!