Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten egy sráccal, nagyon jól
elbeszelgetünk :) Megbeszéltük hogy majd
találkozunk,viszont kicsit félek mert sajnos tinédzser
koromtól pattanás utani hegek maradtak az arcomon amiről
ő nem tud.Vajon fogja zavarni?
Az hogy lehet, hogy a képen nem látszanak a heged? Retusáltad a képet?
2024. máj. 20. 09:05
2/9 A kérdező kommentje:
Nincsen retusálás,a fények miatt nem látszanak.
Amúgy bármi lehet. Én 3éve Facebook féle tinder-en találkoztam a már aktuális feleségemmel.
Sőt! Ez egy jó teszt arra, hogy hogyan fog viselkedni, ha meglátja a heged. Majd meglátod mennyire alkalmazkodó és elfogadó személyiség lesz, vagy sem. Tekintsd egyfajta szűrőnek is. Mert, ha nagyon merev, akkor az majd később a kapcsolat során tud még problémákat szülni.
2024. máj. 20. 09:12
Nekem is van bárányhimlő miatt mert én elvakkartam hiába mondta anyukám, hogy hagyjam békén, de a könyökem, térdem is heges, sőt a combomon is van heg mert beleszaladtam a szöges kerítésbe és mégis van párom, sőt voltak. Aki téged nem tud elfogadni úgy ahogy kinézel, annak ellenére nem tetszel neki azzal kár foglalkozni. És hogyha terhesség után molett maradsz, tele leszel striákkal, narancsbőrös vagy akkor is lelépne? Ha lelép örülj neki, majd mást nem fogja zavarni.
2024. máj. 20. 09:24
Volt ilyen haverom.
17 évesen tiszta heg volt az arca, erre még elkezdett szteroidokat is szedni mert testépítő volt, úgyhogy konkrétan árkok voltak az arcán a kiütésektől.
De van erre plasztikai műtét.
Aztán mikor megcsináltattam a felső szemhéjjam, rákérdeztem erre is, és patent módon megcsinálták a srác arcát.
15 éve volt 3kiló,akk most
olyan másfél milla.
2024. máj. 20. 09:31
Ismertem ilyen csajt. Helyes volt, csinos. Durva hegek az arcán, nem volt olyan hogy a fotón a fények miatt nem látszott. Teljesen rá voltam gerjedve, nem hogy nem taszított, izgalmasnak, izgatónak láttam a hegeit.
2024. máj. 20. 09:33
Én megemlíteném ezt mielött találkoztok. Én kicsit kerekebb vagyok (65kg), mint szerintem a képeken látszik. Ezt randi elött megemlítettem. Nem volt gond belőle. Mond el neki nyugodtan, hogy régebben pattanásos volt az arcod, és ennek maradt nyoma sajnos. Ha normális nem ezen fog múlni a találkozó, ha meg nem, legalább hamar kiderül.
2024. máj. 20. 10:09
A hegeket én is megemlíteném neki. Nem kell magad elmaszkírozni, de egy korrektort és alapozót simán tehetsz az arcodra, hogy komfortosabban érezd magad a randin!
2024. máj. 20. 10:26
6-os választ írtam:
Kíváncsi lennék miért pontoztak le páran.
2024. máj. 20. 10:54
Kapcsolódó kérdések: