Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hogy kell értelmeznem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kell értelmeznem?

Figyelt kérdés

35 éves nô vagyok. Múlt héten megismerkedtem egy 50 körüli férfival egy rendezvényen, ahol elkèrte a számom. Rá 2 napra fel is keresett, randira hívott. Én értelemszerûen beleegyeztem, az idôpontot sikerült is fixálni, viszont épp a helyszín/program megbeszélése közben voltunk (mindezt írásban), amikor egyszer csak nem válaszolt az üzenetemre, sem a kérdéseimre. Ennek már több, mint 2 napja. Szerintetek is ezt úgy kell értelmeznem, h tárgytalan a holnap estére tervezett randink?

Ti adnátok neki esélyt, ha idôközben elôkerülne?

Köszönöm, ha válaszoltok!

Szép napot mindenkinek!

2024. máj. 16. 08:51
1 2 3 4
 21/32 gergelice16 ***** válasza:
21%
Itt egy randiról van szó, nem rögtön házasságról. Simán lehet adni neki még egy esélyt. Már csak azért is, mert érdekel, hogy mivel áll elő. Maximum nézd kicsit kritikusabb szemmel őt, ha a folytatásról van szó.
2024. máj. 17. 09:33
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

21-es az ember jelleme, pint ilyen dolgoknál mutatkozik meg!

Ez az ember nem egyenes, ha egyik pillanatról a másikra felszívódott, majd hirtelen a randi előtt megjelenik kénye kedve szerint neki mégiscsak jó!

A 15 évvel fiatalabb kis naív kérdező, meg ezekszerint egyértlműen úgy ugrál, ahogy ez a pali fütyül neki! Majd megdugja, és felszívódik megint.

2024. máj. 17. 10:40
 23/32 A kérdező kommentje:
Mik szerint, kedves 22-es?
2024. máj. 17. 10:44
 24/32 gergelice16 ***** válasza:
31%

#22 Megtörténhet, pont ezért kell vigyázni vele. Egyébként az a nő, aki ilyen könnyen odaadja magát, az meg is érdemli. Szerintem könnyen ki lehet szűrni, hogy mi a célja, ha látod, hogy hogyan viselkedik.

Nem tudom, lehet engem máshogy neveltek és naív vagyok ilyen téren, de nekem nincsenek olyan lelki sebeim, amik megakadályoznák, hogy második esélyt adjak az embereknek. Senki sem tökéletes, mindenki követhet el hibákat. Ettől még nem kell elfordulni mindenkitől. Az igazi szerelemben pont ez a szép, hogy látjuk egymás hibáit, mégis elfogadjuk egymást olyannak, amilyen.

2024. máj. 17. 10:50
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Érdekelne, milyen elfogadható hibát takar az, ha valaki egy beszélgetés, egy randi-egyeztetés kellős közepén felszívódik, és napokig nem válaszol, nem ad életjelet...Majd egyszer csak megjelenik, mintha mi sem történt volna. Aki ilyen szinten sz.rba veszi a másikat, az a legtöbb normális embernél tolerálhatatlan.
2024. máj. 17. 10:55
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Ez a pali 🤡-nak nézi a kérdezőt, ő meg gondolom boldogan pattant is neki azonnal, amilyen kis naív. Én biztos negkérdeztem volna hova szívódott fel 2 napra, lehet van asszonya, vagy épp annyira tiszteletlen, hogy nála simán belefér hogy eltűnik megjelenik kénye kedve szerint!
2024. máj. 17. 11:01
 27/32 A kérdező kommentje:

Az üzenetét azóta se nyitottam meg, de így is látszik, h csak ezt a rövid kérdést tette fel.

(Vagyis a korábban feltett kérdéseimre se kaptam választ!)

Én sem tartom elfogadhatónak ezt a viselkedést, tiszteletlen és rangon aluli. Az pedig nem kérdés, h nem találkozom ma vele, fôleg azok után, h még egy “elnézést, h eltûntem”-et sem kaptam, sem egyéb szignikfikáns magyarázatot.

Számonkérni pedig nem fogok egy felnôtt embert, fôleg ismeretségünk ebben a szakaszában.

Már csak azon gondolkozom, elküldjem-e vagy továbbra is ignoráljam, ès meg se nyissam az sms-ét, bár az utóbbit érdemelné.

Azért vagyok csalódott, mert amikor találkoztunk, kifejezetten udvarias, intelligens férfi benyomását keltette, nem néztem volna ki belôle ezt a bánásmódot. De legalább az elején kiderült, milyen az érdeklôdési szintje.

2024. máj. 17. 11:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

27-es kérdező nagyon jól tetted, hogy nem mentél bele!

Szerimtem vagy foglalt, vagy van neki más is kialakulóban! Az biztos, hogy nem véletlen nen írt neked, hanem tudatosan, mert nem volt benne biztos hogy oldja meg a randit, hogy ne bukjon le, meg hogy lesz neki kedve!

Sumákolós ember, hagyd a francba! Ha már az elején ennyire red flag, ez hatalmas jel!

2024. máj. 17. 11:13
 29/32 anonim ***** válasza:
72%

Jól látod, kérdező! Számonkérni nem lehet egy futó ismeretségnél, de azt szem előtt kell tartani, hogy aki igazán várja a randit, az nem hagyja a másikat bizonytalanságban, napokig válasz nélkül.

Én lehet, hogy megírnám, mivel nem jött válasz jó ideig, sztornónak vettem a randit, és beszerveztem más elfoglaltságot.

2024. máj. 17. 11:22
 30/32 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, ha annyira korrekt lenne, akkor legalább egy bocs nem írtam mert nem volt időm stb dumát előadhatott volna. De úgy csinál mintha mi sem történt volna. Én is tutira állítom, hogy van ott neki más nő a képben. Én max annyit írnék neki, hogy nem szeretnék találkozni és inkább hagynám az ismerkedést is. Aztán jó napot. :)
2024. máj. 17. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!