Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy kell értelmeznem?
Figyelt kérdés
35 éves nô vagyok. Múlt héten megismerkedtem egy 50 körüli férfival egy rendezvényen, ahol elkèrte a számom. Rá 2 napra fel is keresett, randira hívott. Én értelemszerûen beleegyeztem, az idôpontot sikerült is fixálni, viszont épp a helyszín/program megbeszélése közben voltunk (mindezt írásban), amikor egyszer csak nem válaszolt az üzenetemre, sem a kérdéseimre. Ennek már több, mint 2 napja. Szerintetek is ezt úgy kell értelmeznem, h tárgytalan a holnap estére tervezett randink?
-Lehet mégse jó neki a találkozás, és egyszerűbb volt eltűnni.
-Lehet akkor bukott le az ssszony előtt, vagy épo kiderült programjuk van, nem ér rá, azért tűnt el.
Modern világban élünk, 2 napig eltűnt, úgy hogy nem válaszolt, szerintem nem egyenes. Megtudta volna oldani ha akarta volna, hogy írjon, 5 perce mindenkinek van.
máj. 16. 11:45
12/32 anonim válasza:
Hacsak nem pont a válasz írása közben kapott szívrohamot vagy storke-ot, akkor nem hinném, hogy bármi elfogadható indoka lehetne a hirtelen eltűnésre. Szerintem nyugodtan elfelejtheted.
máj. 16. 13:02
13/32 anonim válasza:
Meglátta a felesége az üzeneteket és balhé lett belőle, vagy baleset érte. Mást nem tudok elképzelni.
máj. 16. 14:16
14/32 anonim válasza:
Facen vagy valahol nem tudsz utána nézni, hogy él-e még egyáltalán, vagy bármi info?
máj. 16. 20:52
15/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi, hogy ennyien írtatok!
Most jött tôle egy üzenet, h mit szólnék holnap ‘xy’ helyszínhez?
máj. 16. 21:27
16/32 anonim válasza:
És hova tűnt?
máj. 16. 22:19
17/32 anonim válasza:
Kérdező, nagyon nagy esélye van, hogy rá fogsz fázni! Aki napokra eltűnik úgy, hogy még fixálni kéne ezt-azt a randit illetően, azt nem érdekled igazán, és abszolút benne van a pakliban, hogy ugyan most visszatért, de lemondja majd utolsó pillanatban, vagy még azt se, vagy majd máskor is lazán fogja kezelni, és bizonytalanságban leszel. Nagyon cukik azok a válaszok, amik aggódnak, hogy biztos vmi súlyos történt, de nagyon-nagyon ritka, hogy vki tényleg azért tűnik el, mert nyomós és érthető oka lenne rá. Magyarázkodni persze nem kell egy ismeretség elején, csak mondom, gondold át, hogy neked pálya-e, hogy totóznod kellett, hogy most akkor mi van, és szeretnél-e ilyet a jövőben is!
máj. 16. 22:56
18/32 anonim válasza:
Nem írt semmi magyarázatot, csak a semmiből rád írt? Elég pofátlan. Remélem még csak válaszra sem méltattad.
máj. 17. 01:12
19/32 gabor49 válasza:
ne adj neki megbizhatatlan
máj. 17. 05:22
20/32 anonim válasza:
Nem válaszolnék rá, most egye őt két napig a fene, hogy mi van...Komolyra fordítva: mit képzel, dróton lehet téged rángatni, és előrántani az alsó fiókból, amikor úgy kényelmes? Kíváncsi lennék, mi jött közbe, ami miatt a levelezés kellős közepén eltűnt, és el is feledkezett rólad napokig, most meg a semmiből csak úgy rád ír, mintha mi sem történt volna...de annyira nem, mint amennyire csalódott és dühös lennék, ha valaki úgy gondolja, hogy ez korrekt viselkedés...Menjen ő a p...ba!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!