Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Élőben ismerkedésnél ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben ismerkedésnél ez manapság már zöld lámpa?

Figyelt kérdés
Online nagyon rossz a felhozatal és nagyon rossz a véleményem is. Mostantól mindenképp élőben szeretnék ismerkedni! Manapság mi számít jónak? Ha odamegyek és nem fintorog a lány, nem néz gyűlölködve vagy nem vág olyan képet mintha szorulása lenne, az már egy bíztató kezdet? Mi még az a viselkedés ahol azonnal le kell zárni az ismerkedést és otthagyni őt? Nem szeretném hogy feljelentsenek, vagy éppenséggel lefujjanak gázsprayvel. Nem nézek ki rosszul, csak jó rég nem ismerkedtem már élőben, és furák ezek a mai trendek. Meg az emberek is. Segítsetek!

2024. máj. 11. 19:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20.

Helyes, hidd csak ezt, legyél áldozat, "madár".

2024. máj. 13. 15:15
 22/24 A kérdező kommentje:
Tudod normális embereket nem szivatnak meg ilyennel. Azt hogy te így jártál, annak bizonyára volt bőven előzménye. Talán normálisan kellett volna viselkedni az emberekkel. Bár szerintem akkor is kamu az egész story.
2024. máj. 13. 15:18
 23/24 anonim ***** válasza:

22.

Dehogynem szívatnak meg, különös élvezet pont az ilyen naiv arcokat elkapni, mint te, aki "jajj, ilyen úgysincs" stílusú. Hihi, én szóltam, próbáltalak figyelmeztetni, madár!

2024. máj. 13. 15:25
 24/24 A kérdező kommentje:
Jól van kisgyerek el lehet húzni innen vissza legózni, szevasz :)
2024. máj. 13. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!