Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jogosan akad ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akad ki valaki hogy első randira minek vittem virágot?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy tényleg túlzás volt vagy csak ez a nő volt "ilyen"
2024. máj. 9. 09:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%

A virág maga nagyon kedves gesztus, de én is jobban örülök, ha nem kapok - cipelhetem magammal az egész randi alatt, közben pakolgatom, elfonnyad, magamat ismerve el is hagyom véletlenül...

Van olyan virág, amihez rossz emlék fűz, illetve van egy macskabőrbe bújt kecském, aki zabálja a virágokat.

Emiatt inkább nyűg nekem a virág. A gesztus maga tényleg nagyon jó lesik, de akkor már inkább legyen egy könyv (az még maradandó is) vagy egy tábla csoki. Ugyanúgy gondolt rám, de ezeknek sokkal jobban örülök.

Én inkább azt ajánlom, hogy ismerd meg egy kicsit a másikat, és az alapján vigyél (vagy ne vigyél) bármit is.

Valaki meg pont, hogy pocsolyává olvad a gyönyörtől, ha a herceg egyből virággal várja :) A fenti csak az én példám volt.

2024. máj. 9. 11:36
 22/30 anonim ***** válasza:

"Valaki meg pont, hogy pocsolyává olvad a gyönyörtől, ha a herceg egyből virággal várja :) A fenti csak az én példám volt."

Az a baj, hogy valamennyire meg kell ismerni a másikat, hogy hercegnek lásd. Szóval még ha passzoltok is egymáshoz és ő lesz a herceged, az első randi elején akkor is csak úgy fogod érzékeli, hogy egy szinte ismeretlen csávó virágot ad.

2024. máj. 9. 12:40
 23/30 anonim ***** válasza:
61%
#22 Jogos, de több ilyen reménytelen romantikus ismerősöm is van, amiatt írtam
2024. máj. 9. 12:42
 24/30 A kérdező kommentje:
Túl van tárgyalva, hülyeség volt nem veszek többet hülyeség
2024. máj. 9. 13:03
 25/30 anonim ***** válasza:
38%

A nem úri nővel vetett össze a sors. Egy virág miatt nem hisztizik egy jólnevelt nő, elfogadja, aztán annyit mond, hogy nem kellett volna, máskor ne költs rá.

Én se vagyok oda a vágott virágért, de azért hisztibe se vágom magam 😕

2024. máj. 9. 14:55
 26/30 anonim ***** válasza:
7%

A mai nőknek virág az első randin??? 😂

90% hogy nem lesz második. Tutira bem volt gyerekszobája, nem tudja kezelni. Én mindig megjártam ha vittem bármi kis figyelmességet, akkora bunkókkal hozott össze a sors, hogy még egy köszönöm sem hagyta el a szájukat.

2024. máj. 9. 15:19
 27/30 anonim ***** válasza:
72%
26, látod, elvártad a hálálkodást. Valamiért cserébe vetted. Valamit ki akartál belőle piszkálni.
2024. máj. 9. 15:46
 28/30 anonim ***** válasza:
8%
27. Ez csak a te beteg világod. Nem vártam el semmit, csak a minimális intelligenciát, de hát kő bunkó proli szülők mit adtak volna át. Ja tudom, minek a hagyományok, a gesztusok, a kapcsolatok, minek a figyelmesség... Alkesz apa, idegroncs anya, menjél lányom a pénz az isten, ámen.
2024. máj. 9. 16:31
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmesség. Maga a szó leírja, hogy figyelni kell a másikra.

A hagyományok nem mindenkinél ugyanazok. A gesztus nem jelent semmit. Gesztus a kolléganődnek venni a névnapjára egy akármilyen tusfürdő csomagot. A gesztusban nincs figyelmesség, nincs gondolat, nincs ott a másik ember. Csak az, hogy kicsikard a másikból a hálálkodást. Önző dolog.

2024. máj. 9. 16:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Kiakadni emiatt?

Én örültem volna neki bármilyen virágot is kapok. Akár utközben letépett akármilyen gaz is legyen az.

Szerintem kedves gesztus lenne.

2024. máj. 9. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!