Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jogosan akad ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akad ki valaki hogy első randira minek vittem virágot?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy tényleg túlzás volt vagy csak ez a nő volt "ilyen"
2024. máj. 9. 09:18
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
56%
Túlzás volt
2024. máj. 9. 09:23
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Én alapjáraton örülnék neki, ha tényleg csak egy kedveskedő gesztusnak szánja a férfi.

Ellenben ha azt képzeli egy virág maitt el kell ájulnom és a lekötelezettje vagyok, vagy elkezdi " a mai férfiakból főleg az alfákból kiveszett az udvariasság, nem vesznek virágot, a rįbancok mégis csüngenek rajtuk" dumát meg a " mástól nem kapnál virágot, bezzeg én" dumát akkor offolnám.

2024. máj. 9. 09:24
 3/30 A kérdező kommentje:

Hát szerintem akkor erről inkább leszokok

Én azt hittem ez egy kedves gesztus és úgymond így illik de ezek szerint tévedtem

2024. máj. 9. 09:24
 4/30 anonim ***** válasza:
13%

Nem kedves gesztus. A gesztus az valami szabályt követ.

Az lenne a valódi, ha kiderült róla valami, és veszel neki azt, amit szeret, bár első randin én is úgy lennék vele, hogy mínuszpont.

2024. máj. 9. 09:32
 5/30 anonim ***** válasza:
13%

2 réteg akad ki ezen, alapfelállásban (tehát most nem sorolom ide azokat, aki megmondta, hogy utálja, de te csak azért is viszed, súlyosan allergiás, gyerekkorában virágokkal kínozták és ezért utálja őket stb)

Az a 2 csoport aki ezen alapból kiakad és nem személyes indíttatásból, hanem ezen okokból, az amúgy is kerülendő.

1.Pszichopata környezetvédő elmebeteg "Poison Ivy", aki egy fűszál letaposásáért már rak is be mindenkit a következő deportba, az örök elzárás ígéretével.

2.Túlzásba vitt módon radikális feminista, aki mindenhol és mindenben a nők elnyomását akarja látni, az ilyen az, aki képes a Pál utcai fiúk betiltásáért ágálni meg háborogni, hogy egy 500 éve írt versben nem ír a költő a transzneműekről stb. Természetesen a virág elvitele is "a patriarchalitás" jelenléte.

3.

2024. máj. 9. 09:37
 6/30 anonim ***** válasza:
95%
Kedves gesztus az lenne, ha a kedvenc virágát vitted volna és tudnád, hogy melyiket szereti.
2024. máj. 9. 09:38
 7/30 anonim ***** válasza:
98%
Nem, a kiakadás semmiképpen nem jogos.
2024. máj. 9. 09:47
 8/30 anonim ***** válasza:
96%

Én mint nő úgy gondolom első randira zavaró ugyan nem, de inkább zavarba ejtő lehet ha egyből virágot kap a másiktól. Egyenlőre nincs köztetek semmi, így kicsit úgy érezheti, mintha emiatt extra kedvességgel, vagy hajlandósággal tartozna neked.

Ismerkedjünk meg először, és ha már olyan szintre jutunk akkor valóban és őszinte érzéssel esne jól igazán a virág! Amig nincsenek kölcsönös érzések, és vonzalom én sem tudnék vele hirtelen mit kezdeni..

2024. máj. 9. 09:52
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadni nem kell ugyan, de első randira értelmetlen dolog virágot vinni, hiszen még nem érezhetsz semmit. Virágot akkor szokás vinni, ha már vannak érzéseid, jelzed, hogy többet akarsz, mint ami jelenleg van.
2024. máj. 9. 09:53
 10/30 anonim válasza:
96%

Én sem szeretem az első randin a virágot,vagy csokit😅 és elmondom..hogy abból nem is szokott komolyabb kialakulni,sőt..semmi sem.

Azzal csak azt árulja el magáról a férfi,hogy erőlködik,nagyon akarja mindenáron,és az ilyet a lányok nem szeretik,az első randin mindenki lazán akar viselkedni,a virág erőltetett. Nem oda illik!! Felejtsétek el.

30/N

2024. máj. 9. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!