Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy férfi bolingozni hív, utána elkéri a fele összeget, az rendben van?
Szerintem se zárkózz be. Az ilyen szimplán egy szarevő.
Vergődhet itt bárki így úgy, hogy "jaj költeni kell csak a nőkre" meg "pénz pénz.." ha elhívsz egy lányt akkor ALAP DOLOG és udvariasság meghívni... persze tudjuk, mindenkinek komoly kiadás egy víz, egy fagyi vagy egy kávé esetleg egy horribilis összegekbe kerülő 2500 Ft-os hamburger, de szerintem akinek ez nem alap dolog (mert ez az az összeg amit havonta 1-2 alkalommal mindenki elbír) az ne akarjon kapcsolatot meg semmit se. Szerintem ettől szánalmasabb viselkedést nem igazán mutathat egy férfi..
Én a vizet is kifizettem volna. Sőt, kapott volna borravalót, hogy vissza alázzam.
Mert ez bizony nagyon megalázó.
Neked fogalmad sincs h mi az aranyásó.
És leginkább a szegény palik féltik a nem létező aranyukat!
#17 A pénzelés ott kezdődik, hogy autót, ingatlant vásárolnak a nőnek, havi több százezret ráköltenek.
Kifizetni a randit az nem pénzelés.
17
Szerintem teljesen rendben van, hogy igy gondolod 😊 nem kotelezo fizetned, nem baj, ne fizess, jogod van hozzá, majd lesz ezer masik, aki boldogan fizet! A jo hir, hogy nekem viszont meg jogom van teged egy ilyen randi után elutasitani, letiltani. Sok sikert a további kerrseshez, es szingliseghez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!