Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a férfiak (főleg így 40 fölött) csak akkor simogatnak egy nőt, ha bejön nekik?
Nem hallottam erről, de van benne valami.
Mondjuk én 40 alatti vagyok, de nem igazán simogatnék olyan nőt, aki nem jön be.
Na meg a simogatáshoz is kell egy azért egy kölcsönös alapszimpátia. Csak úgy akárkit nem simogatok.
"AMúgy minek simogatnak olyan nőket, akikkel nem járnak, nem randiznak?"
Nőjél már fel! Egy sima baráti kapcsolatba is belefér egy hát, felkar megsimogatása! De kolleganővel is, akiket kedvelsz és ő is téged. Sőt, még ölelés, puszi is. Ezeknél kevésbé szoros kapcsolatba a csak érintés. Soroljam még?
Simogatni és megsimogatni, nem pont ugyanaz.
Ha megsimogatod - az egy rövidebb ideig tartó esemény, ezt barátilag is csinálják emberek egymás között.
Simogatni viszont egy folytonosabb cselekményre utal, oda-vissza simogatod perceken keresztül, ez már egy baráti viszonyba sem fér bele, mert lehet egyéb pl. erotikus töltete.
Egyiket sem műveljük olyan emberrel, akit nem kedvelünk. Tehát az állításod ("akkor simogatnak egy nőt, ha bejön nekik") igaz.
Azt simogatják aki hagyja.
Akinek tetszik is, az oda is bújik.
Nem egy nagy tudomány, 40 év élettapasztalat sem kell hozzá.
Csak úgy, vagy pontosan, hogy, egy idegent vagy ismerőst?
Mert ez ugyanúgy van 40 alatt mint felett is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!