Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy ennyire rosszul esett? 5 órát utaztam az első randiért oda vissza majd randi után szó nélkül törölt az ismerősei közül.
Neten ismerkedtünk meg, mindketten egyetemisták vagyunk, tegnap oda-vissza 5 órát utaztam hogy találkozzunk, sok témáról dumáltunk, nem voltam bunkó.
Búcsúzáskor mondta hogy majd írjak neki, ami meg is történt miután hazaértem, de nem reagált semmit, hanem törölt a Facebook és Insta ismerősei közül.
Nem tudom hogy lehet ekkora patkány valaki...
Gyakori az ilyen szerintetek?

Én eleve nem hiszek az ilyen távkapcsolatokban, mert se időben,se anyagiakban nem engedhetem meg, hogy ennyit utazzak. Meghúztam a határt max fél óra autózásra.
Hasonló amúgy elég gyakori, de inkább irogatás alkalmával törlik váratlanul az embert. Nekem is volt olyan,hogy holnap folytatjuk, vagy bocs később leszek,mert vendég jött,aztán már csak a törölt kapcsolatra tértem vissza.

Kicsit furcsa ez a helyzet, de amúgy rendben van, már manapság. A randi erre való, hogy megismerjétek egymást, és úgy tűnik akkor neki nem jöttél be. Vannak ilyen emberek, akik ezt nem fogják neked kifejezni a randin, és ez amúgy jobb is már manapság, egy biztosabb módszer, mert tudod, vannak ilyen elmebetegek is, akik a legvisszafogottabb visszautasításon is kiakadnak. Szóval, főleg ha ő a nő (?), akkor azért érthető, ha egy ilyen módszert választott.
A ghosting sajnos egy működő dolog. Egyszerűen ilyen világban élünk, hogy muszáj alkalmazni, ha védeni akarod magad. Fogadd el a döntését, és lépj tovább.
És szokj hozzá. Nem neked szól a ghosting, nem bunkó akar veled lenni, hanem csak fél attól, hogy lehet legbelül egy pszichopata vagy. Ez van.

Sajnos ez ilyen, a netes oldalakon, az emberek elvesztik a gerincüket. Az a szomorú, hogy nem szabad hiú reményeket fűzni még akkor sem , ha írásban, vagy telefonon jól elbeszélgettetek. Nekem is volt olyan, hogy az első találkozás előtt 2-3 hétig napi szinten órákat beszélgettünk, és nem csak írásban, hanem volt mikor egy nap összesítve, több mint 3 órát telefonon. Mégis az első találkozó után, hazafele jött az üzenet, hogy bocs, de nem, és az a szomorú, hogy ő valójában csak azért ment fel a társkeresőre, hogy talán túltegye magát a kollégáján, akit szeretett, de nem akart tőle semmi komolyat. De legalább ő bevallotta, de sok ilyennel találkoztam, hogy egy szakítás miatt, hirtelen ötletből regisztrált. Aztán vagy 1-2 nap után törli magát, vagy a találkozón nem dobogtatja meg a szívét az illető.
Másfelől meg kevesen vállalnak be ilyen nagy távolságot, és ezért ez intő jel legyen neked is kérdező, hogy kevés nő fog neked viszont bevállalni több órás utat, meg költséget, inkább keress a közelben valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!