Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki azért mond be más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azért mond be más nevet,hogy ne derüljön ki,hogy családos ember , az minden másban is hazudni fog?

Figyelt kérdés
Egy olyan Facebookot adott meg, amin ez a más név volt és megadott valami második telefonszámot, amin nem kereste a nője, mert gondolom csajozásra volt? úgy bukott le,hogy az étteremben kártyával fizettem a számlát és átutalta az ő részét , a felét és ott írt ki más nevet 😅 Aztán a neten rákerestem és hopp kiderült,h mégse független, mint állította, hanem csaj, gyerek. A szembesítésnél nagyon meglepődött,hogy honnét tudom és bukott le.😅😅😅 Elküldtem,de most szeretne visszajönni...😅🤷

ápr. 25. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
Milyen "más" dolog van még, amiben hazudni lehet, őszintén? Na meg eleve nem érzem relevánsnak a kérdést, mert amennyiben te többet szeretnél céltalan, páralkalmas kufircolásnál, akkor bukó úgyis, kamunévvel akkor se vehetne feleségül, ha nem lenne családja, szóval az ő részéről elég egyértelműek a szándékok. Sima kufircoláshoz meg minek az őszinteség.
ápr. 25. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Bosszút állni? Mondd meg neki hogyha zaklat akkor az összes ismerősének elküldöd amit a nejének. Te nem csináltál semmi rosszat.

Átvert téged és a családját is.

Kopjon le rólad. Mit akar Ő bosszulkodni...

ápr. 25. 14:23
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én is akkor szoktam ezt csinálni, ha nem akarok semmi komolyat és nem akarpm kiderüljön a családom. Sokmindenben az igazat mondom, de igen, hazudok másban is, nem csak a nevemet illetően.
ápr. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!