Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmasnak tartanátok ismerkedésnél? ha:
Tegye össze a kezét, ha ingyen házimunkázol neki. De ettől nem fog jobban szeretni és tisztelni, és te se leszel boldog.
Miért lennél unalmas?
"Elmegyek dolgozni,vásarolni,házimunka utánna tv nézéssel, telefonozással telik a nap."
Ha ezeket szereted és élvezed, akkor jók a napjaid, és unalmas sem lehetsz.
Sokat bántottak/csúfoltak gyerekként. Visszahúzódó lettem. Sosem voltam buliba járós sem pld. Nem volt rá igényem.
Volt egy barátnőm ovitól a középiskola végéig,de aztán megszakadt a kapcsolat.
Régebben gobelineztem, szalvétát gyűjtöttem +bélyeget. Aktív hobbim sose volt. Nem vagyok lusta. Biciklivel járok dolgozni,és sokat biciklizek egy nap, mert mennem kell a munkahelyem telephelyei között.
Az nem hobbi hanem inkább kényszer, jó megoldás.
A hobbi olyasmi amitől jobban érzed magad. Pl. ha szeretsz táncolni akkor táncolj. Önbizalmat ad. Nem kell, hogy hegyet mászni menj, de mégis valami.
Ha lesz párod és ő elmegy a haverokkal hobbizni, vagy csak beülni te várni fogsz rá míg hazatér, írni fog?
Vagy ha szeretné, hogy elkísérd, teniszezz vele akkor visszautasítod?
Mindig jó ha kipróbálsz újabb dolgokat, hobbikat szerzel és ismerkedsz legalább ismerős szintjén emberekkel.
Nem lesz azt jó, hogy te várni fogsz rá, addig megfőzöl ő meg későn este tér haza, nem tudja veled megosztani amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!