Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznal olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznal olyannal akinek elmondása alapján egy baleset után panikrohamai vannak?

Figyelt kérdés

Elmondta hogy egy balesete után előfordulnak néha nála panikrohamok.

Randiznal ilyen esetben?

2024. ápr. 20. 13:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
20, az, hogy munkaképes nem jelenti azt, hogy jó ember, vagy akkor minden fasza. Aki minden reggel egy felessel kezd, és úgy munkaképes, az számomra nem normális, de tudom, hogy sokan elnézik, normalizálják ezeket.
2024. ápr. 20. 13:50
 22/28 anonim ***** válasza:
29%
Itt miért csinál mindenki úgy, mintha a pánikbetegség veszélyes lenne bárkire nézve? Aki pánikbeteg, az nem orult, egyszerűen a szervezete úgy reagál bizonyos helyzetekre, mintha veszélyben lenne, tultermelodik az adrenalin és a kortizol. Ennyi történik. Én évekig voltam pánikbeteg, a párom is tudta, hogy az vagyok, amikor elkezdtünk ismerkedni. Nem leprás voltam, csak húsz évesen teljesen váratlanul elvesztettem az édesapámat.
2024. ápr. 20. 13:54
 23/28 anonim ***** válasza:
48%
22, én csak hiperventillálok pár percig, semmit nem kell csinálni velem, elmúlik. Tényleg olyan, mintha valami sebészeti beavatkozást vizionálnának szükségesnek.
2024. ápr. 20. 13:57
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
Én azért nem mennék bele mert rossz lenne látnom, hogy szenved. Most ha ne adj isten nem tudja magát lenyugtatni, vagy én őt akkor kudarc érne. Tehát inkább nem ismerkednék vele. Le lehet pontozni akkor is így gondolom.
2024. ápr. 20. 14:03
 25/28 anonim ***** válasza:
37%
A lepontozók írnának is valamit? Azon kívül, hogy nyilvánvalóan alacsony EQ-val és empátiával rendelkeznek.
2024. ápr. 20. 14:36
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

"Most ha ne adj isten nem tudja magát lenyugtatni, vagy én őt akkor kudarc érne."

Valaki más baja RÓLAD szól. Ma itt mindenki főszereplő.

2024. ápr. 20. 14:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Nyilván nem azt mondom, hogy direkt ismerkedj olyannal, akinek ilyen jellegű problémái vannak. Azt mondom, hogy ha valaki szimpatikus és rengeteg mindenben passzoltok ÉS akar változtatni a dolgon, akkor emiatt önmagában nem éri meg elhajtani.
2024. ápr. 20. 14:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kérdező a poszttraumát muszáj kezelni, fél év és teljesen rendben leszel.
2024. ápr. 20. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!