Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit keressek, ill több dologban is tanàcsot kèrek! Segìtetek?
Figyelt kérdés
42 ffi vagyok! 1 balesetes ember vagyok, hol keressek pàrt, aki elfogadna így is? Nincs làtható nyoma, pl nem sàntítok, de ebből kifolyólag gyermekem nem lehet, steril lettem a baleset miatt, de működik! Sajna felszedtem 40 kg ot, de a sport egyenlőre mèg tiltva, nem zabàlok egèsz nap, csak 5 èvig nyaktól lefele teljesen bèna voltam, ès csak feküdtem, màra màr rendbejöttem, meggyógyultam, 130kg ról szeretnèk valahogy 90-95 re visszamenni! Ez hölgyeknèl taszító lehet.... teljesen aktív èletet èlek, 5 hónapja dolgozom is, vèget èrt a horror! Így is van esèlyem kedves hölgyet talàpni? Lègyszi rosszindulatú kommenteket ne, èpp elèg volt a sok rossz ból, rossz egyedül!2020. júl. 14. 08:18
1/17 anonim válasza:
Már az is csoda, egy ilyen baleset után, hogy itt írsz, hogy túl élted és hogy talpra álltál. Jönnek majd a további csodáid is, türelem. Nyugi, nem taszító. Akinek meg az, az tehet neked egy szívességet neked..
2/17 anonim válasza:
*Akinek meg az, az tehet neked egy szívességet
3/17 anonim válasza:
Gratula a kitartásodhoz és a gyógyulásodhoz! Szerintem először próbáld meg rendbetenni magad, edzeni és lefogyni egy picit mielőtt társat keresnél.
Nekem is le kellett dobnom 30 kilót és edzeni hogy egy kis önbizalmat szerezzek és mostanra van is egy csodálatos barátnőm.
Szerintem tűzd ki célul a társkeresést és addig ne erőltesd a dolgot amíg nem állsz rá készen. Ez elég motivációt ad majd mindenhez. Bár egy picit nehéz lesz kibírni azt az egy évet mielőtt elkezdheted keresni a párod, de elégedett leszel magaddal és az a lényeg.
Sok sikert kívánok és kitartást!🙂
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
Aranyosak vagytok, de edzès mèg nincs megengedve, munka is csak fokozott odafigyelèssel, a megmaradt eü okom a legnagyob gondom, full selejtnek èrzem magam sajnos!
2020. júl. 14. 08:47
5/17 anonim válasza:
Egy jó tanács addig is: a bevitt táplálékon múlik 70-80 %-ban a fogyókúra, nem a mozgáson, így arra figyelj oda. Nulla cukor, kevés, lassú felszívódású szénhidrát, sok zöldség és fehérjék (sovány húsok, túró, tojás) tegyék ki az étkezésed.
6/17 A kérdező kommentje:
Na jött is levél, hogy kamu, meg csak sajnáltatom magam! Direkt kértem, hogy rosszat senki se írjon, minden igaz, feleségem lelépett mikor jött a baleset, és közölték, hogy életem végéig béna maradok, rohadt sokat küzdöttem, folyt a könnyem a fizikai fájdalomtól de megfogadtam, leszarom mit mond az orvos, akkor is felállok, voltam agyturkásznál, de szarvolt, semmit nem segített rajtam.. jó lenne beszélgetni valakivel, barátok nagyrésze is lekopott, értük nemkár, ebben a balesetben vétlen voltam!
2020. júl. 14. 09:03
7/17 A kérdező kommentje:
5/6 köszi! 2 hónapja salátán, és halakon élek, csak vízet iszom, semmi péktermék, tészták, de sajna 3 gyógyszer eléggé odavág a diétámnak!
2020. júl. 14. 09:14
8/17 anonim válasza:
4 Semmi okod ezt érezni. A kg-ok majd lemennek, ez a legutolsó dolog ami érdekeljen most téged. Aki szeret +30kg-val is szeret, aki meg nem az tehet neked egy szívességet..
9/17 anonim válasza:
6 Az is egy áldás, hogy az érdek barátok eltűnnek az életedből.Nem is kicsi. Majd lesznek jobbak..
10/17 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok, komolyan! De nagyon hiànyzik 1 tàrs... ezt a sok szart egyedül csinàltam vègig, 1x mèg az elejèn feladtam, ès elakartam dobni az èletem, annyi erőm volt, hogy eretvàgjak de gyorsan èszre vette a nővèr, igaz itt a sok narkotikum is behülyìtett nagyon!
2020. júl. 14. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!