Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kit keressek, ill több dologba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit keressek, ill több dologban is tanàcsot kèrek! Segìtetek?

Figyelt kérdés
42 ffi vagyok! 1 balesetes ember vagyok, hol keressek pàrt, aki elfogadna így is? Nincs làtható nyoma, pl nem sàntítok, de ebből kifolyólag gyermekem nem lehet, steril lettem a baleset miatt, de működik! Sajna felszedtem 40 kg ot, de a sport egyenlőre mèg tiltva, nem zabàlok egèsz nap, csak 5 èvig nyaktól lefele teljesen bèna voltam, ès csak feküdtem, màra màr rendbejöttem, meggyógyultam, 130kg ról szeretnèk valahogy 90-95 re visszamenni! Ez hölgyeknèl taszító lehet.... teljesen aktív èletet èlek, 5 hónapja dolgozom is, vèget èrt a horror! Így is van esèlyem kedves hölgyet talàpni? Lègyszi rosszindulatú kommenteket ne, èpp elèg volt a sok rossz ból, rossz egyedül!

2020. júl. 14. 08:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van kedve beszèlgetni, írjon nyugodtam,de legyèl valós, ès legyen messengered!
2020. júl. 14. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyszerektől is hízhattál! Azért ne éhezzél, kajázz mindent ugyanúgy csak több zöldséget, gyümölcsöt, és minimum 2 liter folyadékot.

Ja amúgy tényleg igaz az a mondás, hogy az szereti a másikat igazán legyen az barát vagy társ, ha a bajban van mellette a leginkább, és nem szemrehányóan, hanem csöndesen, türelemmel és kedvesen, magyarán természetesnek veszi az ember, hogy mellette legyen.

De inkább ne legyen baj, csak jó. Szóval kívánok neked sok erőt és ne erőltess túl semmit. A társ meg majd jönni fog és a barátok is.

2020. júl. 14. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

*Ja amúgy tényleg igaz az a mondás, hogy az szereti a másikat igazán legyen az barát vagy társ, ha a bajban van mellette a leginkább, és nem szemrehányóan, hanem csöndesen, türelemmel és kedvesen, magyarán természetesnek veszi az ember, hogy mellette legyen.

Ez így van:)

2020. júl. 14. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
11 A Gyík nem társkereső:D A kis okos, és rafkós:DD
2020. júl. 14. 13:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves 11. Esetleg tetesd át a kérdésed az ismerkedés rovatba.
2020. júl. 14. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Gratulálok, hogy felépültél! Szerintem most ne rögtön a társkeresésre koncentrálj, hanem élvezz ki minden mozdulatot :D Szó szerint. Amiket írtál, hogy utóhatásai lettek, azok mind eltörpülnek amellett, hogy akár ágyhoz kötve is maradhattál volna. Egyenlőre foglalkozz magaddal, élvezd, hogy felálltál, fogyózz, és ahogy ezek az örömök majd látszanak rajtad, úgy vonzod be a társat is.

#14 Igenis, hogy a gyakori mostmár társkereső is, csak mondjuk nem pont ez a kategóriája.

2020. júl. 14. 23:03
 17/17 A kérdező kommentje:
16/16 köszönöm!
2020. júl. 15. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!