Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet annak az oka, hogy azok a nők, akik nyíltan flörtölnek, azok mindig kapcsolatban vannak?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem azt, ha megismerek egy lányt és nyíltan flörtöl az első pillanattól, akkor csak játszani akar. Ellenben ha valami komolyat szeretne, akkor az elején mindig félénk.2024. ápr. 17. 19:43
11/15 anonim válasza:
Ebben van valami és szerintem az van mögötte, hogy amikor kapcsolatban van, akkor csak szexet keres és nem akarja az időt húzni. Ellenben amikor komolyat keres, akkor megy a játszmázás, próbálja magát szűz asszonynak előadni.
12/15 anonim válasza:
A 4-es nem hiszem, hogy szexuálisan ki van elégítve, azért nevetgél folyton minden második pasival.
13/15 anonim válasza:
Azért rendbe kell tenni azt hogy valaki flortolget vagy szimplán kommunikativ es kedves .. sokszor nehez ossze keverni. Amikor a no tobbsszor dobalja a hajat és több fajta furcsa mozdulatot csinal akkor mar flortolgetesrol beszelunk velemeny szerint, amikor a no csak megkerdezi mi van veled es altalanos dolgokrol beszel es mosolyog az meg nem flort.
14/15 anonim válasza:
4-es, azt kívánom neked, hogy megtapasztald, hogy elhagy a párod, és miután összeszede magad, és újra párt keresel, elvált szülôként, akkor úgy szivassanak a pasik, mint ahogy te most szivatod ôket a magas lóról.
Csak hogy tudd, milyen a másik oldal!
15/15 anonim válasza:
#4 vagyok, már bocs, de mi abban a szivatás, hogy pl céges vacsorán érdeklődök az egyik közvetlen kollégám hobbijai iránt? Pl. Távmunkában dolgozunk, nem találkozunk minden nap, csak a negyedéves vacsikon. Az ember próbál egyrészt udvarias is lenni, másrészt jól is érezni magát egy ilyen eseményen. Ebben mégis hol van a szivatás, meg a szexuálisan kielégítetlenség meg a hasonlók? :D Attól még, hogy mosolygok és érdeklődve hallgatom a másikat, esetleg találunk közös témát is, vagy úgy általában (urambocsá') jól el tudok valakivel beszélgetni munkán kívül másról is, attól még nem flörtölök a másikkal, nem csinálok semmit, ami arra engedne következtetni, hogy részemről szabad a pálya. Főleg, hogy pláne munkahelyen, tisztában vannak a családi állapotommal, bár ezt amúgy sem titkolom sosem. És mégis a fentieket már többször is értelmezte félre pár kolléga és várta volna a folytatást, és bár ezek szerint én is túl nyílt vagyok és barátkozós, ha ez szivatásnak számít, de azért nehogy már ennyit se lehessen megtenni. Ha valaki nem ül magába gubózva némán, hanem érdeklődést tanusít a másik iránt, mármint így, emberileg, hobbik, zenei ízlés, mittudomén szintjén, az máris szexuálisan kielégítetlen és húzza a másik agyát? Nehogymár, ez rátok nézve ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!