Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet manapság randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság randira férfiakat keresni?

Figyelt kérdés
Mert minden társkereső oldal csak egyéjszakás kalandokat ígér. De én nőként komolyabbra vagyok, de nagyon nehéz bárhol is normális pasit találni.
2024. ápr. 5. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy a pasik többségének nem megy nyilvános helyen a csajozás, de mindenkinek más az erőssége.

Én pl. jelenleg éjszakai szórakozóhelyen nem tudnék csajozni, mert az nem az én világom. Hangos zene, sok részeg alak, stb... pedig sokan onnan ismernek meg csajokat. Hát nekem nyilvános helyen könnyebb.

#8 voltam

2024. ápr. 5. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnezzuk a statisztikakat, akkor a kapcsolatok fele ma mar a neten alakul ki, ami letaszitotta a masodik helyre a munkahely/iskola kettost. Habezek nalad barmilyen okbol ki vabnak zarva, akkor maradnak a lassu, keserves probalkozasok. Optimalis meg a tarsas hobbik es az aktiv barati tarsasagon keresztuli ismerkedes is, de az mar rengeteg energia es meglehetosen lassu folyamat. Felnott vagy, dontsd el mit akarsz es azt milyen eszkozokkel akarod elerni.
2024. ápr. 5. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szórakozóhelyen, ahol a többi nő. Manapság a 30-50-es nők hétvégente sorra viszik haza a jó genetikájú, magas, karcsú, jóképű gimis tinifiúkat.
2024. ápr. 5. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Már miért ne lenne jó a munkahely? Mivel tartós kapcsolatot keresel olyannal aki rendben van fejben. Munkahelyen szerintem pont, hogy már ismered az embereket, tudod ki milyen, nem tudják megjátszani a tisztességes pasit ha egyszer tudod már az évek alatt, hogy nem az. És ha egy normálisat találsz akkor azzal ha esetleg nem is jön össze de el lehet válni barátként, megbeszélés, hogy nem működik és ennyi. Nem fog kibeszélni, nem fog nyaggatni, fenyegetni stb...

Szóval szerintem a munkahely okes, persze ha van ott ilyen pasi. Mert ha esetleg csak két pasi van és mindkettő lökött akkor kizárva.

2024. ápr. 5. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14, az is egy szempont, hogy nem ugyanazt az oldalát ismered meg munkahelyen, mint párkapcsolatban. Ne a megjátszásra gondolj egyből, csak például ott nem fog kidomborodni meghatározó szempontként, hogy hogy áll a házimunkához. Ténylegesen, a gyakorlatban, nem a szavak szintjén. Miközben létező jelenség, hogy egyedülállóként még csak-csak rendben van, de ahogy kapcsolatba kerül, onnantól szép lassan nála is jön, hogy a nő dolga...

És igen, ha olyan a férfi, akkor le lehet vele zárni kulturáltan, de attól még kínos és kellemetlen marad a továbbiakban akár még egész hosszú ideig, és ezt szerintem ne kicsinyítsük, van, aki érzékenyebb rá, hogy "mi van a levegőben".

2024. ápr. 5. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Igen, de társkeresőn mindenkinek az a felső kb. 20% kell.

Azok viszont megtehetik, hogy több nőt is fűnek és sokkal csak szexig mennek el, aztán pápá.

2024. ápr. 5. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!