Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan jó lenne találni egy normális pasit, de lehetetlen?
A mai világban főleg. Nem feltétlen itt, hanem úgy általában. De miért van ez? Tudom, a nőkkel sem könnyű, de azért köztünk is van normális.
Nő vagyok.
Sok a felszínes ismerkedés, előítéletes ember, sokan már nem akarnak energiát fektetni az ismerkedésbe. Alapvetően sok oka van, de a legtöbb ember nem abnormális, csak nem olyan amire amúgy vágynánk.
Nyilván nem baj, ha vannak elvásárok és kell is, hogy legyenek, de megfelelő partnert találni aki tényleg lelkileg is, külsőre is és szexuálisan is tetszik és még együtt is tudtok egymással élni tartósan, na az nem egyszerű. Sose volt az.
Mert az ideálist keressük de olyan nincs. Nem lehet mindenben klappolni.
20 év házassággal a hátam mögött azt mondom a tolerancia a legnagyobb kihívás egy párkapcsolatban.(mindkét fél részéről!)
Mindenkinek vannak "tikkjei". Senki se tökéletes. Szinte biztos, hogy az olyan férfit keresed.
Van egy baromi hosszú listád amit fordítva te se tudnál kipipálni, de a férfiaktól elvárod.
Szerintem is először a saját portékádon nézz körül, takaríts ki és csak aztán ismerkedj.
"aki kevésbe defektes"
Kifejtést szeretnék kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!