Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red flagnek számít, ha füvezni szokott akivel ismerkedem?
Nekem nem volt red flag, h szokott fuvezni. Ossze is jottunk, es azutan derult ki, hogy hat azert nem ugy van az, h csak szokott, marmint neha vagy gyakran - hanem konkretan minden egyes nap es sokat, tizenvalahany eve non-stop. Es paranoias volt
(erre neha jozanon maga is mondta, hogy ja a futol), kib__ott feltekeny (semmi alapot nem adtam ra), meg irdatlan hangulathullamzasai voltak (ami valoszinuleg valami kezeletlen mentalis problema nala, es a fu erre is raerosit).
Szoval azert vannak szintek es nem mindegy.
#13-hoz
Ja es az ezzel jaro lesz_rom mentalitas, "jo az ugy", raerunk meg stb. Folyamatosan. Egy kimozdulast alig lehetett osszehozni
Ezt te tudod magadról, hogy neked az-e.
Nekem 5 évvel ezelőtt az lett volna, de azóta kicsit többet tudok róla, így amíg nem nagyon gyakran szívja, addig nekem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!