Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Red flagnek számít, ha füvezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flagnek számít, ha füvezni szokott akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 3. 00:47
1 2
 11/17 anonim válasza:
Igen. A 6-os jól írja. Tönkre fogja vágni az egész életét.
2024. ápr. 4. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Az számít, hogy SZÁMODRA red flagnek számít-e. Ha neked nem fér bele, akkor ne hagyd hogy bárki “rádumáljon” - írom ezt úgy hogy számomra nem red flag, de tök érthető ha valakinek meg igen. Neked kell tudnod hogy téged mi zavar.
2024. ápr. 4. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt red flag, h szokott fuvezni. Ossze is jottunk, es azutan derult ki, hogy hat azert nem ugy van az, h csak szokott, marmint neha vagy gyakran - hanem konkretan minden egyes nap es sokat, tizenvalahany eve non-stop. Es paranoias volt

(erre neha jozanon maga is mondta, hogy ja a futol), kib__ott feltekeny (semmi alapot nem adtam ra), meg irdatlan hangulathullamzasai voltak (ami valoszinuleg valami kezeletlen mentalis problema nala, es a fu erre is raerosit).

Szoval azert vannak szintek es nem mindegy.

2024. ápr. 5. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:

#13-hoz

Ja es az ezzel jaro lesz_rom mentalitas, "jo az ugy", raerunk meg stb. Folyamatosan. Egy kimozdulast alig lehetett osszehozni

2024. ápr. 5. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Szoval ha nem is feltetlen red flag, en azota erosen figyelem, hogy mennyi az annyi. Meg egy fuggobe nem akarok belefutni.
2024. ápr. 5. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te tudod magadról, hogy neked az-e.

Nekem 5 évvel ezelőtt az lett volna, de azóta kicsit többet tudok róla, így amíg nem nagyon gyakran szívja, addig nekem oké.

2024. ápr. 8. 14:17
 17/17 Paczalos István ***** válasza:
0%
Nem tudom, nálam a Red Flag még mindig a Nevadában tartott hadgyakorlatot jelenti, aminek a központja a Nellis AFB.
2024. ápr. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!