Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
Én dagi nőket kedvelő pasi vagyok.......
12/27 anonim válasza:
De nagy butaságot írtál 10-es Csillagvirág...Ugye ezt te sem gondolod komolyan ?
13/27 anonim válasza:
12.
Igaza van egyébként a a 10- nek, bizonyos esetben.
Ha a férfi 185 cm körül van, és izmos, szálkás, húsos, akkor semmi baj nincs a 120 kilóval.
Én sajnos nem ilyen voltam, 125 kiló. Leadtam 30 kilót, és még így sem kellek senkinek sem.
Ezért olvasom csodálkozva az előttem hozzá szólókat.
Itt senkinek nem probléma egy kis tulsúly, a valóságban bezzeg senkinek sem kellünk. 😥😢😭
14/27 anonim válasza:
Én 185cm 130kg férfi vagyok. Ismi valaki?
15/27 anonim válasza:
Mert úgy képzelik el a nők a 120 kg-t, hogy az csupa izom, és nem háj.
16/27 anonim válasza:
Sok dagi pasinak van nője, szóval az utcán is láthatsz bőven.
Én a sport és tudatos étkezés miatt sem szeretnék dagi lenni, de az atletikus testalkatot is szerencsére sok nő kedveli.
17/27 anonim válasza:
Az esztétikum mellett ez egészségügyi probléma is, engem ez jobban zavarna. Ne haljon meg szívrohamban 40 évesen a gyermekeim apja.
18/27 anonim válasza:
Itt vagyok, de én meg dagi nő vagyok. Gondolom neked top10-es csaj kéne.
19/27 anonim válasza:
Nem nem.
Dagi pasihoz dagi nő illik.
Még akkor is, ha ők karcsút szeretnének.
20/27 anonim válasza:
19, Férfiként is így gondolom. Ez a korrekt. Aki nem ad magára, ne is várjon el sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!