Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 400 match Tinderen pár nap alatt sok? 26N
Igen, az már dubai-kompatibilis.
Egyébként nem, jól nézel ki, el tudtad adni magad.
Aztán ebből mennyi lesz a tartalmas kapcsolat az más kérdés...
"egy 26 éves nőn meg nem lepődöm meg."
Egy JÓ nőn én sem. Nekem rondaként töredéke sem volt.
Szóval kérdező, ez annak ékes bizonyítéka, hogy baromi jól nézel ki, légy hálás a patent genetikáért.
5: Ebben is lehet igazság, ugyanakkor azt nem gondolnám, hogy filterrel jelentősen(!) módosíthatóak az arcvonások, vagy A-s mellekből C-seket lehet generálni... Szóval azért kell egy jó alap.
De amúgy egyetértek, ez azoknak a terepe - nők közül is -, akik nagyon ütős képeket tudnak felmutatni. Natúr fotókkal, nem műre/instapozitívra tuningolt külsővel esély sincs. Ez annak szívás igazán, akinek amúgy élőben nincs lehetősége ismerkedni. Nekem sincs, mondjuk nekem a rondaságom miatt mindegy is. De ha elképzelek egy átlagos nőt, aki home office-ban dolgozik, nincs közösségi hobbija stb., tehát csak a társkeresők maradnak, amiken meg ez megy...
“ Ebben is lehet igazság, ugyanakkor azt nem gondolnám, hogy filterrel jelentősen(!) módosíthatóak az arcvonások, vagy A-s mellekből C-seket lehet generálni”
Dehogynem. Konkrétan egy másik személyt lehet faragni magadból filterekkel :D
400 match? Azt jelenti, hogy néhány nap alatt találtál 400 pasikát, akivel kettyintenél?
És akkor még a férfiakat fikázzák, hogy "bárkivel összefeküdnének, bürühüü"...
9# feltételezve, hogy nem fizetett elő.
Ha az ingyenest használja, akkor valóban jobbra kellett húzni azokat, akikkel matchelt, ami tényleg szép teljesítmény.
Biztos nem dicsekedni jött a kérdező, hanem komolyan nem tudja eldönteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!